Κρήτη: «Οι Γερμανοί τουρίστες μας επιτέθηκαν» - Ελεύθερος ο ένας δράστης

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δεύτερος

Τη δική τους εκδοχή για το τι συνέβη το μοιραίο πρωινό του τροχαίου στον Μυλοπόταμο Κρήτης έδωσαν οι δύο συλληφθέντες για την επίθεση στην οικογένεια Γερμανών τουριστών. Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο ένας από τους δύο, ενώ ο άλλος αφέθηκε ελεύθερος.

Κρήτη: Συνελήφθησαν οι άνδρες που επιτέθηκαν σε οικογένεια Γερμανών

Οι δυο κατηγορούμενοι που οδηγούνται ενώπιον των δικαστικών αρχών ισχυρίζονται ότι ο ένας εκ των δύο αδελφών ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά.. 

Συγκεκριμένα, φέρεται να υποστηρίζει ότι ο ένας εκ των Γερμανών, που είναι μποξέρ, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 38χρονο, σπάζοντάς του το διάφραγμα, επικαλούμενος, μάλιστα, και σχετική ιατρική γνωμάτευση. Ακόμα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος κατηγορούμενος θα ζητήσει και εξέταση από ιατροδικαστή.

Γερμανοί τουρίστες

Οι τέσσερις Γερμανοί τουρίστες / Φώτο Ερτ

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες παραδόθηκαν στις αρχές στις 03.00 τα ξημερώματα, παρουσία των δικηγόρων τους και αφού νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο 38χρονος κατηγορείται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, που αποτελεί κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα, ενώ τον 36χρονο συνεπιβάτη του στο 4Χ4 βαραίνει κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 36χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ ο 38χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη - ο 38χρονος κατηγορούμενος

Κρήτη: Τι υποστηρίζουν οι τέσσερις Γερμανοί τουρίστες

Η επίθεση σε βάρος των τεσσάρων Γερμανών, τριών αδελφών και του πατριού τους, σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή το πρωί.

Όλα ξεκίνησαν, όπως υποστηρίζουν οι Γερμανοί τουρίστες, όταν προσπέρασαν ένα αγροτικό όχημα, το οποίο στη συνέχεια άρχισε να τους καταδιώκει. 

Όπως δήλωσαν, ο ένας από τα δύο αδέρφια δέχθηκε βίαιη, αδικαιολόγητη και άνανδρη επίθεση με μαχαίρι που είχε λάμα 20 – 25 εκατοστών, με την οικογένεια να μένει στο αμάξι και να απομακρύνεται. 

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν, αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου, όπου με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι και επιχείρησε να συνθλίψει τους επιβάτες, που γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top