Κρήτη: Συνελήφθησαν οι άνδρες που επιτέθηκαν σε οικογένεια Γερμανών

Επιχείρησαν να τους συνθλίψουν με το αγροτικό τους

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο άνδρες που καταγγέλλεται ότι επιτέθηκε σε οικογένεια Γερμανών στον Μυλοπόταμο Κρήτης

Κρήτη: Τρόμος για Γερμανούς τουρίστες – Εμβόλισαν το όχημά τους

Συνελήφθησαν οι δύο νταήδες που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε τέσσερις Γερμανούς, μετά από τροχαίο στον Μυλοπόταμο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο υπουργος Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

«Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο».

Κρήτη: Τους επιτέθηκαν επειδή... τους προσπέρασαν

Η επίθεση σε βάρος των τεσσάρων Γερμανών, τριών αδελφών και του πατριού τους, σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή το πρωί.

Όλα ξεκίνησαν, όταν οι Γερμανοί τουρίστες προσπέρασαν ένα αγροτικό όχημα, το οποίο στη συνέχεια άρχισε να τους καταδιώκει. 

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι στην Ερτ, ο ένας από τα δύο αδέρφια δέχθηκε βίαιη, αδικαιολόγητη και άνανδρη επίθεση με μαχαίρι που είχε λάμα 20 – 25 εκατοστών, με την οικογένεια να μένει στο αμάξι και να απομακρύνεται. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν, αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου, όπου με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι και επιχείρησε να συνθλίψει τους επιβάτες, που γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top