Θεσσαλονίκη: «Πήγα να ανοίξω την πόρτα και μου έχωσε δύο μαχαιριές»

Συγκλονίζει η 27χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινωνία της Θεσσαλόνικης η επίθεση με μαχαίρι μιας 25χρονης σε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Το θύμα παραμένει στο νοσοκομείο.

Η 27χρονη κοπέλα που φέρεται να διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον σύντροφο της 25χρονης που την μαχαίρωσε, μίλησε στο STAR και την Τασούλα Παπανικολάου μέσα από το νοσοκομείο.

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε 27χρονη – Νόμιζε ότι έχει σχέση με τον σύζυγό της

Η κοπέλα προσπαθεί να συνέλθει όχι μόνο από τα τραύματα που έχουν προκληθεί εξαιτίας της επίθεσης που δέχτηκε από την 25χρονη αλλά και από το σοκ .

Η άτυχη κοπέλα έχει δεχτεί δύο χτυπήματα σε κοιλιά και ώμο και παραμένει στο νοσοκομείο.

Επιπλέον η κοπέλα αποκαλύπτει πως δεχόταν απειλές τους τελευταίους δύο μήνες ενώ ζητά και την παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος.

Θεσσαλονίκη μαχαίρωμα: «Ήθελα μόνο να την φοβερίσω»

Η 25χρονη οδηγήθηκε ήδη στη δικαιοσύνη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ θα απολογηθεί την επόμενη Δευτέρα.

Σοκάρουν οι περιγραφές του θύματος: «Έβγαινα από το σπίτι, πήγαινα στην αδερφή μου. Βγαίνει αυτή και μου φωνάζει ‘Ιωάννα να σου πω κάτι, να μιλήσουμε’. Και εγώ έτρεχα έτρεχα. Πήγα να ανοίξω την πόρτα και μου έχωσε δύο μαχαιριές και μία στον ώμο.»

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στην 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη

Στην ερώτηση αν η δράστις της είπε κάτι η 27χρονη απάντησε πως «Θέλεις να μου πάρεις τα παιδιά να μου πάρεις τον άντρα μου» ενώ είχε καταλάβει πως η 25χρονη είχε κακή πρόθεση.

Περιέγραψε πως η 25χρονη την είχε απειλήσει και στο παρελθόν, της είχε πει μάλιστα ‘πρόσεχε γιατί θα σε σκοτώσω’. Οι απειλές αυτές έγιναν δύο μήνες πριν.

«Να σαπίσει μέσα. Όχι χρόνια, για πάντα» κατέληξε η 27χρονη.

Θεσσαλονίκη μαχαίρωμα: «Ήθελα μόνο να την φοβερίσω»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top