Ομόνοια: Άνδρας σε αμόκ απειλούσε να πετάξει από μπαλκόνι μια γυναίκα

«Βοήθεια θα με πετάξει κάτω», φώναζε η γυναίκα

Ομόνοια: Άνδρας Απειλούσε Να Ρίξει Από Μπαλκόνι Γυναίκα

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σωκράτους στην Ομόνοια. Ένας άνδρας σε κατάσταση αμόκ απειλούσε να πετάξει από το μπαλκόνι μια γυναίκα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είδαν κάτω από ξενοδοχείο της περιοχής να έχει συγκεντρωθεί κόσμος και να κοιτάζει προς ένα μπαλκόνι στον 4ο όροφο. 

5.140 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν ήδη καταγγελθεί το 2022

Εκεί μια ημίγυμνη γυναίκα φώναζε «βοήθεια, βοήθεια, θα με πετάξει κάτω». Πίσω της ακριβώς ήταν ένας άνδρας που την κρατούσε και απειλούσε ότι θα την πετάξει από το μπαλκόνι. 

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης και στη συνέχεια πραγματοποίησαν έφοδο στο ξενοδοχείο. Μπήκαν μέσα στο δωμάτιο, όπου βρισκόταν ο άνδρας και η γυναίκα και τον βρήκαν με κατεβασμένο το παντελόνι να κρατάει από τα γόνατα τη γυναίκα που ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω, προσπαθώντας να τη ρίξει στο κενό. 

Οι αστυνομικοί του όρμησαν και τον ακινητοποίησαν, ενώ κατάφεραν να τραβήξουν τη γυναίκα στο εσωτερικό του δωματίου. Ο άνδρας αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ η γυναίκα, όταν συνήλθε από το σοκ, τους είπε πως τον γνώριζε και πως τον είχε επισκεφθεί για να πιουν έναν καφέ. 

Στη συνέχεια, όπως είπε, ο άνδρας έγινε επιθετικός, κλείδωσε την πόρτα και προσπάθησε να τη βιάσει. Η γυναίκα έτρεξε προς το παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια και τότε εκείνος την έσπρωξε στο παράθυρο, την έγδυσε και της φώναζε ότι θα την πετάξει από το μπαλκόνι. 

Ο δράστης συνελήφθη κι οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 51χρονο Σύρο που διαμένει στο ξενοδοχείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top