Παρνασσός: Πήγε να μαζέψει τσάι στο βουνό και έπεσε σε γκρεμό βάθους 60 μ.

Βρέθηκε νεκρός - Πριν 2 χρόνια είχε πέσει σε χαράδρα στην ίδια περιοχή

Τραγική κατάληξη είχε αυτή τη φορά η βόλτα στο βουνό για 76χρονο που συνήθιζε να πηγαίνει για τσάι στις πλαγιές του Παρνασσού στην πλευρά της Φτερόλακκας.

 

 

Δείτε εδώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε κάποιο απότομο μονοπάτι λίγο πριν το γνωστό Σαλέ, το έδαφος υποχώρησε και ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό βάθους 60 μέτρων.

Τα πράγματά του βρέθηκαν γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής από ανθρώπους του ΠΚ Αμφίκλειας και μερικά λεπτά αργότερα εντόπισαν και τον ίδιο χωρίς τις αισθήσεις του στο βάθος της χαράδρας.

Είχε προηγηθεί τηλέφωνο των δικών του ανθρώπων στις αρχές, που είχαν ανησυχήσει γιατί είχε αργήσει να επιστρέψει και δεν απαντούσε στις αγωνιώδεις κλήσεις τους.

Φωτο lamiareport από την επιχείρηση της ειδικής Ορειβατικής Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ

Φωτο lamiareport από την επιχείρηση της ειδικής Ορειβατικής Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ

Πριν δύο χρόνια είχε πέσει σε χαράδρα στην ίδια περιοχή

Πρόκειται για τον ίδιο άντρα που πριν από δύο χρόνια είχε κινητοποιήσει και πάλι τις αρχές, πέφτοντας σε χαράδρα στην ίδια περίπου περιοχή.

Τότε όμως είχε σταθεί τυχερός, καθώς αν και χτυπημένος είχε καταφέρει να ειδοποιήσει την πυροσβεστική και τελικά να εντοπιστεί από το σήμα του κινητού του και να διασωθεί.

Η ειδική Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ έφτασε στο σημείο προκειμένου να προχωρήσει στην ανάσυρση της σορού και να την παραδώσει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε στο δρόμο. Η επιχείρηση κράτησε δύο σχεδόν ώρες, καθώς ολοκληρώθηκε είκοσι λεπτά περίπου μετά τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top