Πάτρα: Γιατρός αρνήθηκε να εξετάσει ανήλικη ασθενή – Κινδύνευσε η ζωή της

Τι κατήγγειλε η νοσηλεύτρια μητέρα της

Η ζωή μιας ανήλικης ασθενούς κινδύνευσε στην Πάτρα, όταν, σύμφωνα με καταγγελία, ένας γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών αρνήθηκε να την εξετάσει. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» την καταγγελία έκανε η νοσηλεύτρια που συνόδευε την ανήλικη, με αποτέλεσμα η ασθενής να φύγει από το νοσοκομείο και να μεταβεί σε άλλο. 

Θάνατος 49χρονου Πάτρα: «Λάθος της νοσηλεύτριας να μην καλέσει γιατρό»

 Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, το απόγευμα της Δευτέρας, γύρω στις 19:30 έφτασε στο νοσοκομείο του Ρίου με την κόρη της, η οποία είχε οξεία κοιλία, πυρετό 38,1 και αρνητικό τεστ κορωνοϊού. 

Οι παθολόγοι τις παρέπεμψαν τρεις φορές σε χειρουργό, ο οποίος αρνήθηκε να εξετάσει το κορίτσι. 

Πάτρα: Πέθανε αβοήθητος, λίγα λεπτά αφού τον έδιωξαν από το νοσοκομείο

«Ο συγκεκριμένος δε δεχόταν να δει περιστατικά που δεν τους είχαν πάρει αίματα, Ro θώρακος, u/s κ.λπ. Δηλαδή, έπρεπε οι παθολόγοι να κάνουν τη “λάντζα” και μετά θα μας δεχόταν», είπε η νοσηλεύτρια στην εφημερίδα.

Η παρέμβαση της 6ης ΥΠΕ αλλά και του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών ήταν άμεση. Η γυναίκα πήρε την μικρή και έφυγαν για άλλο νοσοκομείο.

Είχε σκωληκοειδίτιδα μαζί με μια αιματηρή κύστη στην αριστερή ωοθήκη. Το παιδί χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα και οι γιατροί εκεί είπαν στους γονείς ότι αν είχαν καθυστερήσει 24 ώρες, τότε θα είχαν συμβεί τα χειρότερα. 

Η νέα αυτή καταγγελία έρχεται λίγο καρό μετά το σοκαριστικό συμβάν, όπου ένας 49χρονος ξεψύχησε στους δρόμους της Πάτρας, γιατί στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» αρνήθηκαν να τον δεχτούν, καθώς το νοσοκομείο δεν εφημέρευε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top