Πάτρα: Πέθανε αβοήθητος, λίγα λεπτά αφού τον έδιωξαν από το νοσοκομείο

Τι απαντά το «Άγιος Ανδρέας» - Κατεπείγουσα έρευνα ζήτησε ο Πλεύρης

Τον Μάιο, ασθενής κατέληξε σε καρέκλα του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο από το Star (20/5/22)

Τραγωδία στην Πάτρα με τον θάνατο 49χρονου. Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή αφού βγήκε από το νοσομείο, όπου είχε πάει με συμπτώματα εμφράγματος. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι συγγενείς του, οι γιατροί τον έδιωξαν, επειδή το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, λέγοντάς του, μάλιστα, ότι μάλλον είχε ψύξη.

Ένα απίστευτο περιστατικό διερευνάται στην Πάτρα και αφορά τον θάνατο ενός 49χρονου, ο οποίος κατέληξε από έμφραγμα, μόλις λίγα λεπτά αφού είχε εξέλθει από το Νοσομομείο «Άγιος Ανδρέας».

πέθανε έξω από τον Άγιο Ανδρέα

Ο 49χρονος πέθανε λίγα λεπτά αφότου έφυγε από το νοσοκομείο

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται συγγενείς του 49χρονου, ο άτυχος άνδρας έφτασε με συμπτώματα οξέως εμφράγματος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενημερώνοντας τους γιατρούς για πόνους στην πλάτη. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα  με τους συγγενείς του θύματος, οι γιατροί του είπαν ότι μάλλον θα έχει ψύξη, τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του συνέστησαν να επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. 

Ο 49χρονος άνδρας αισθάνθηκε να επιδεινώνεται η κατάσταση του και έξω από το Νοσοκομείο κάλεσε τον αδερφό του, ο οποίος έφτασε και τον παρέλαβε για να πάνε στο Νοσοκομείο του Ρίου. Όμως, λίγο μετά, ο 49χρονος «έσβησε» στο κάθισμα του συνοδηγού.

νεκρός νοσοκομειου Πατρας

Όταν ο συγγενής του έφτασε στο Νοσοκομείο του Ρίου, ήταν πλέον αργά, καθώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Η οικογένειά του ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα προκειμένου να αποδοθούν τυχόν ευθύνες για τον θάνατο του άτυχου άνδρα, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό. 

Ο αδικοχαμένος Πατρινός ήταν επί χρόνια ζαχαροπλάστης και ένας από τους καλύτερους στο επάγγελμά του. Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο.

νεκρός νοσοκομείο Πάτρας

Η απάντηση του νοσοκομείου για τον θάνατο του 49χρονου

Για το απίστευτο αυτό περιστατικό έδωσε απάντηση στο tempo24.news ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι το συμβάν είναι υπό διερεύνηση, διευκρινίζοντας ότι μέχρι ώρας έχει προφορική ενημέρωση για το εν λόγω περιστατικό.

«Σύμφωνα με τα όσα του έχουν μεταφερθεί από το προσωπικό του Νοσοκομείου, ο 49χρονος έφτασε εκεί με το αυτοκίνητό του, λέγοντας ότι πονάει στην πλάτη από ψύξη, επικαλούμενος παράλληλα γνωμάτευση από τον προσωπικό του γιατρό. Η ασφάλεια του νοσοκομείου κάλεσε νοσηλεύτρια, η οποία συνομίλησε μαζί του, εκείνος της ανέφερε ότι πονάει, μάλλον από ψύξη, και εκείνη τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να πάει στο Νοσοκομείο του Ρίου, που εφημερεύει, για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του προσωπικού εκείνος αποχώρησε, χωρίς να δώσει σημάδια ότι η κατάστασή του ήταν σοβαρή και κρίσιμη. Η ηλικία του, το γεγονός ότι έφτασε μόνος του με το αυτοκίνητό του και περπατούσε κανονικά και επικοινωνούσε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στο προσωπικό», ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top