Σέρρες: Το ψυγείο έσπασε τον αυχένα του 26χρονου

Σήμερα η κηδεία του στην Καβάλα

Σοκαριστικό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστού που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στον 26χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να κατεβάσει με το ασανσέρ ένα ψυγείο από το διαμέρισμα, όπου έμενε στις Σέρρες

Όπως είπε η κ. Ελένη Ζαγγελίδου στο voria.gr ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος καθώς είχε κάταγμα στον αυχένα, ενώ το ψυγείο τον συμπίεσε από τον θώρακα και πάνω. 

Σέρρες: Πυροσβέστης περιγράφει τον απεγκλωβισμό του φοιτητή από το ασανσέρ

«Είχε συμπίεση κεφαλιού, συμπίεση λαιμού, συμπίεση θώρακα. Όλο το άνω ημιμόριο του σώματος, δηλαδή κεφαλή, λαιμός και θώρακας, ήταν συμπιεσμένο» είπε.

ασανσέρ Σέρρες

Το ασανσέρ, όπου έχασε τη ζωή του ο 26χρονος διανομέας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ασανσέρ της πολυκατοικίας δεν είχε εσωτερική πόρτα μεταξύ του κουβουκλίου και του φρεατίου και κατά την κίνησή του, το ψυγείο σφήνωσε στο τοιχίο, με αποτέλεσμα να τον συνθλίψει, ενώ το ασανσέρ ήταν σε κίνηση. 

Σέρρες: «Ήταν ένα αγαπητό παιδί που ετοιμαζόταν να συζήσει με την κοπέλα του»

Ο άτυχος 26χρονος, καταγόταν από την Καβαλά. Στις Σέρρες εργαζόταν ως διανομέας, ενώ φίλοι και συγγενείς τον περιγράφουν ως ένα πολύ αγαπητό παιδί. 

Σέρρες: Το ψυγείο «χτύπησε» την καρωτίδα του 26χρονου

Έκανε όνειρα για το μέλλον, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και πρόσφερε βοήθεια σε ανθρώπους και σε αδέσποτα. Στις Σέρρες ζούσε τον τελευταίο χρόνο και ετοιμαζόταν να μετακομίσει στο νέο του σπίτι, όπου θα συζούσε με την κοπέλα του. 

Σέρρες: Στην Καβάλα σήμερα η κηδεία του 26χρονου

Σήμερα το απόγευμα στη Χρυσούπολη Καβάλας θα γραφτεί η τελευταία πράξη της τραγωδίας με τον 26χρονο. 

Σέρρες: Φρικτός θάνατος 26χρονου μέσα σε ανελκυστήρα

Στις 17:00 η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. 

Η οικογένειά του δεν αποκλείεται, το επόμενο διάστημα, να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του μέσα στο ασανσέρ οφείλεται σε κάποια κατασκευαστική ατεχνία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top