Σέρρες: Το ψυγείο «χτύπησε» την καρωτίδα του 26χρονου

Πώς βρήκε φρικτό θάνατο ο άτυχος φοιτητής

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 26χρονου φοιτητή στις Σέρρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

Σέρρες: Φρικτός θάνατος 26χρονου μέσα σε ανελκυστήρα

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άτυχος Παναγιώτης, ο οποίος καταγόταν από την Ελευθερούπολη Καβάλας, βρήκε φρικτό θάνατο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν προσπάθησε, με τη βοήθεια ενός φίλου του, να κατεβάσει ένα ψυγείο με τον ανελκυστήρα. 

Σέρρες ανελκυστήρας

Ο άτυχος φοιτητής ήθελε να μεταφέρει το ψυγείο σε ένα άλλο διαμέρισμα, όπου θα μετακόμιζε - ΕΡΤ Σερρών

Ο 26χρονος φοιτητής μπήκε μόνος του στο ασανσέρ, τοποθετώντας το ψυγείο σε ένα καρότσι μεταφοράς και κρατώντας το για να μην πέσει. Το ασανσέρ δεν είχε εσωτερική πόρτα και λόγω των αναταράξεων από την κίνηση του ανελκυστήρα, το ψυγείο τον «στρίμωξε» και τον χτύπησε στην καρωτίδα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Οι πυροσβέστες βρήκαν τον νεαρό εγκλωβισμένο μεταξύ πρώτου και δεύτερου ορόφου. Κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, αλλά ήταν αργά. 

Ο 26χρονος ήταν φοιτητής και παράλληλα εργαζόταν ως delivery για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα. Χθες μετά τη δουλειά του ήθελε να μεταφέρει κάποια πράγματά του σε ένα άλλο διαμέρισμα γιατί επρόκειτο να μετακομίσει. 

Μετά τον απεγκλωβισμό του, ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top