Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποινική δίωξη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατα συρροή για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της άσκησαν οι εισαγγελείς. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star, οι Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου ολοκλήρωσαν την προκαταρτική εξέταση.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρχονται διώξεις για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικό στοιχείο στο οποίο στηρίχθηκε η δίωξη είναι η ιατροδικαστική έκθεση των Καρακούκη-Καλόγρια, στην οποία διαπιστώνεται ασφυκτικός θάνατος των δύο παιδιών.

Μαλένα - Ίριδα

Η Μαλένα και η Ίριδα

Νέα δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Οι εισαγγελείς έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στις καταθέσεις των γιατρών, αλλά και στο γεγονός ότι η Μαλένα περιγράφεται ως ένα παιδί κοινωνικό, χαρούμενο και πρόσχαρο, που είχε ξεπεράσει τη λευχαιμία. Οι γιατροί φέρονται να καταθέτουν ότι το παιδί έφυγε εντελώς ξαφνικά, κάτι που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο αν βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου, ενώ η Μαλενα το είχε ξεπεράσει.

Πάτρα: Έντονη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη στάση του Μάνου

Τα σημάδια αίματος στο στόμα της 6 μηνών Ίριδας ήταν το σημαντικότερο στοιχείο που οδήγησε του δύο εισαγγελείς στην κρίση ότι ο θάνατος της μικρούλας ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top