Νέα δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μικρή στο Καραμανδάνειο

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Γιώργος Νούλης, αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας άσκησε σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου συμπληρωματική ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ρούλα Πισπιρίγκου Τζωρτζίνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο

Κατά τον εισαγγελέα, η 33χρονη γυναίκα λίγους μήνες πριν χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο παιδί της, είχε προσπαθήσει και πάλι να το δολοφονήσει και μάλιστα μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

«Η γυναίκα μου δεν είναι τρελή»: Η μήνυση του Δασκαλάκη στον Ηλιάδη

Από την αξιολόγηση των  μαρτυρικών καταθέσεων γιατρών  προκύπτει ότι η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή, την οποία η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο, σε εξωτερική επέμβαση από τη μητέρα της, αλλά το αποτέλεσμα αποσοβήθηκε λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών  που στάθηκαν σωτήριες για τη ζωή του παιδιού.

Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με τον γιατρό της Τζωρτζίνας, Α. Ηλιάδη, η ανακοπή στο Καραμανδάνειο, για τον ίδιο είναι ο τρίτος θάνατος στην υπόθεση της Πάτρας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απορία της για τον Μάνο Δασκαλάκη στο υπόμνημά της

Η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία διερευνά την υπόθεση έχει δρομολογήσει για αύριο το πρωί τη συμπληρωματική απολογία της κατηγορούμενης, η οποία θα προσαχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων .

Η ώρα της αλήθειας για τη Πισπιρίγκου - Καταθέτει για Μαλένα και Ίριδα

Η Ρούλα Πισπαιρίγκου έχει δικαίωμα να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί η ίδια και ο δικηγόρος της για τη νέα εξέλιξη και να προετοιμάσει την υπεράσπισή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top