Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρχονται διώξεις για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας

Θάνατο από ασφυξία διαπιστώνει το πόρισμα Καρακούκη και Καλόγρηα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνήθηκε πως αποπειράθηκε να κάνει κακό στη Τζωρτζίνα στην απολογία της

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις γύρω από το θέμα τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ», αναμένονται νέες διώξεις σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, στις οποίες φέρεται να προκάλεσε ασφυξία. 

Πάτρα: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου - Συνελήφθη ένας άνδρας

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι δύο εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να παραπέμψουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε απολογία σε τακτικό ανακριτή, αυτή τη φορά για τους θανάτους των άλλων δύο κορών της. 

Πάτρα: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για την καταδίκη της Ρούλας»

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα Καρακούκη και Καλόγρηα  αποδίδει τους θανάτους τους σε ασφυξία. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους ιατροδικαστές, η απόφραξη έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που αποκλείουν το ατύχημα και επιβεβαιώνουν την εγκληματική ενέργεια ως μηχανισμό θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.

Πισπιρίγκου: Αρνείται την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας στη Τζωρτζίνα

«Ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου οδηγεί, σύμφωνα με τη μεθοδολογία της εργασίας, στον βίαιο μηχανισμό θανάτου. Με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και της δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου. Εν συνεχεία με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου…», αναφέρει το πόρισμα.

Πάτρα: Έρχονται νέες διώξεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Υπενθυμίζεται ότι η Μαλένα έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019, σε ηλικία 3,5 ετών, και η Ίριδα όταν ήταν μόλις 6 μηνών, τον Μάρτιο του 2021.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top