Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβίβασε την περιουσία του στη μικρή Λυδία

Λίγες εβδομάδες μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη μικρή Λυδία. 

H Καρολάιν θα γινόταν 21 ετών - Στον τάφο της η μητέρα της

Ο καταδικασμένος σε ισόβια για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στη μικρή Λυδία. Η απόφαση ελήφθη πριν από λίγες ημέρες και ήδη δρομολογούνται οι διαδικασίες, ώστε να περάσουν τα πάντα στο παιδί, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Καρολάιν, μικρή Λυδία

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θέλει να δώσει Πανελλήνιες για τη Νομική

Υπενθυμίζεται ότι είχε αγορασθεί ένα οικοπέδο στην Αττική, πριν τη στυγερή δολοφονία, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το οικοπέδο είχε αγοραρασθεί  με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν. 

Καρολάιν Κράουτς

Αυτή η απόφασή του έρχεται σε μία χρονική στιγμή, όπου οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού. Ο πατέρας της, μάλιστα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος  τη μικρή Λυδία. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top