Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Την αποκεφάλισε από τα χτυπήματα με μαχαίρι

Εντοπίστηκε νεκρή από τον άλλο γιο της, πέντε ημέρες μετά τη δολοφονία της

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Την Αποκεφάλισε

Άλλη μία μητροκτονία συγκλονίζει το πανελλήνιο. Σχεδόν αποκεφαλισμένη βρέθηκε η άτυχη 79χρονη που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της την Τετάρτη (6/7), από τα χέρια του 50χρονου γιού της.

Σύμφωνα τις πληροφορίες του GRTimes, ο έμπειρος ιατροδικαστής, Μηνάς Γεωργιάδης, που κλήθηκε στο σημείο είπε ότι «ο θάνατος οφείλεται στις βλάβες από τέμνον όργανο».

Εξηγώντας τη μορφολογία της βασικής βλάβης, ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι «πρόκειται για εκτεταμένη βλάβη με πλήρης δίστομες όλων των υποκείμενων μαλακών μορίων αλλά και βλάβες σε φλέβες, αγγεία και αναπνευστικό», ενώ μιλώντας για τα αίτια του θανάτου, σημειώνει ότι «πρόκειται για μεθαιμορραγικό σοκ, συνέπεια της απώλειας αίματος».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η άτυχη γυναίκα «έφερε και άλλα τραύματα στον λαιμό, ωστόσο το μεγάλο τραύμα ήταν εκείνο που επέφερε θάνατο από το μαχαίρι. Ο 50χρονος σχεδόν αποκεφάλισε τη γυναίκα από τα χτυπήματα», ξεκαθαρίζει ακόμη. «Δεν είναι το πρώτο, αλλά ούτε και το τελευταίο περιστατικό τέτοιου είδους που συναντούμε», τόνισε ακόμη.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον άλλο γιο της, πέντε ημέρες μετά τη δολοφονία της!

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης από το στυγερό έγκλημα. «Τον άκουσα να της φωνάζει μέσα στο διαμέρισμά τους», δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας. Όπως αναφέρουν οι γείτονες, μητέρα και γιος είχαν προστριβές και μάλωναν.

Η γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και μερικές μέρες. Την εντόπισε νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ο μεγαλύτερος γιος της ο οποίος μπήκε στο διαμέρισμα χθες το απόγευμα. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες και προχώρησε στη σύλληψη του δράστη.

Λόγω των σοβαρών ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δράστης, όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας αποφάσισε τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία, η οποία θα διαβιβαστεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

«Το Σάββατο μιλήσαμε και πήγαινε για ψώνια», ανέφερε γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας, συμπληρώνοντας πως «είχα να τη δω 4-5 μέρες. Νόμιζα ότι την πήρε ο μεγάλος γιος της». «Χθες το βράδυ είδαμε εδώ την αστυνομία», ανέφερε επιπλέον η ίδια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top