Η μάνα της 6χρονης που έπεσε στον σταθμό στο Μοναστηράκι μίλησε στο Star

«Το παιδί μου ζει από θαύμα»

Τον τρόμο βίωσε ένα 6χρονο κορίτσι και η μητέρα του, όταν η ανήλικη έπεσε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας, στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι. Η μητέρα της, περιγράφει στο κεντρικό δελτίο του Star τις σοκαριστικές στιγμές.

«Αυτή τη στιγμή το παιδί μου ζει από θαύμα. Σε δευτερόλεπτα χάθηκε από τα μάτια μου και βρέθηκε από κάτω... Γλίστρησε και έπεσε μέσα στο κενό. το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία. Εάν δε φορούσε λαστιχένια  παπούτσια δεν θα είχε σωθεί. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Είδε το παιδί της να εγκλωβίζεται κάτω από τον συρμό του τρένου». Η μητέρα της 6χρονης, φέρνει  ξανά  στο μυαλό της τις στιγμές αγωνίας που έζησε και δακρύζει.

«Ούρλιαζα ήμουν σε κατάσταση σοκ. Μαυρίσανε όλα... έψαχνα να βρω βοήθεια έσκυψα κάτω να τον βοηθήσω δεν το έβλεπα έπεσε ο κόσμος από πάνω μου ...για μένα είναι μία παγίδα θανάτου. Θα έχανα το παιδί μου. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τον άνθρωπο που έβγαλε το παιδί μου από μέσα».

Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 23:30, η μητέρα με τα 2 ανήλικα παιδιά της επέστρεφε στο σπίτι της από ταξίδι. Πήρε το τρένο από τον Πειραιά με προορισμό το Μοναστηράκι, όταν ο συρμός σταμάτησε και άνοιξαν οι πόρτες το κοριτσάκι βρέθηκε στο κενό. 

Με εγκαύματα νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγία Σοφία» το κοριτσάκι το οποίο έπεσε από το κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας και βρέθηκε στις γραμμές του τρένου.

Ο σταθμός στο Μοναστηράκι αποτελεί παγίδα κινδύνου όπως καταγγέλλουν επιβάτες.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η ΣΤΑΣΥ

«Αναφορικά με το κενό, η ΣΤΑ.ΣΥ. διευκρινίζει, πως είναι στα προβλεπόμενα διεθνώς επιτρεπτά όρια και πως έχει λάβει για αυτό όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και ενημέρωσης των επιβατών».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top