Κουκάκι: «Τι θα γίνει με την περιουσία, αν σκοτώσω τη μητέρα σου;»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στο Κουκάκι

Σοκαριστικά είναι όσα έρχονται στο «φως» για τη γυναικοκτονία στο Κουκάκι, όπου 55χρονος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του την περασμένη εβδομάδα. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος είχε ρωτήσει τον γιο του μερικές ημέρες πριν, τι θα γινόταν με την περιουσία της, εάν τη σκότωνε.

Κουκάκι: Προκλητικός ο συζυγοκτόνος - «Άρχισε να με χτυπά και να με βρίζει»

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της στυγερής γυναικοκτονίας στο Κουκάκι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου που εκπροσωπεί την οικογένεια του δράστη, αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά που του εκμυστηρεύτηκαν τα παιδιά του ζευγαριού.

γυναικοκτονία Κουκάκι

Το 46χρονο θύμα 

Κουκάκι: «Ο πατέρας μας ήταν ένα κτήνος, μας κακοποιούσε από παιδιά»

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος φέρεται να είχε ρωτήσει τον γιο του τι θα γινόταν με την περιουσία της μητέρας του, εάν τη σκότωνε. Η ερώτηση αυτή φέρεται να είχε γίνει λίγες ημέρες πριν τη δολοφονήσει μέσα στο σπίτι της, κάτι που ενδεχομένως να αποτελεί και μια προαναγγελία της αποτρόπαιας πράξης του.

γυναικοκτονία Κουκάκι δράστης

Ακόμα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος, η γυναικοκτονία στο Κουκάκι δεν είναι αποτέλεσμα ενός στιγμιαίου, βίαιου ξεσπάσματος του δράστη, καθώς ο 55χρονος ήταν συχνά κακοποιητικός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top