Κουκάκι: Προκλητικός ο συζυγοκτόνος - «Άρχισε να με χτυπά και να με βρίζει»

Προφυλακιστέος ο 55χρονος - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Στη φυλακή οδηγείται ο 55χρονος συζυγοκτόνος από το Κουκάκι που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του. Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης Κατερίνας εμφανίστηκε αμετανόητος στην απολογία του, ισχυριζόμενος ότι τη σκότωσε επειδή τη ζήλευε. Όσα φέρεται να είπε στην απολογία του προκαλούν ανατριχίλα.

Κουκάκι: «Ο πατέρας μας ήταν ένα κτήνος, μας κακοποιούσε από παιδιά»

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 55χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στο Κουκάκι. Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του, ο δράστης κατέρρευσε στο γραφείο της ανακρίτριας με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η διαδικασία της απολογίας του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο συζυγοκτόνος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε επειδή τη ζήλευε.

ο συζυγοκτόνος στο Κουκάκι

Ο 55χρονος συζυγοκτόνος

Για το μοιραίο βράδυ, ο 55χρονος φέρεται να είπε στην απολογία του: «Την ημέρα εκείνη γύρισε από την εργασία μου στο σπίτι, λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Ξάπλωσα και η σύζυγός μου καθόταν στην κουζίνα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, καθώς ένιωθα ψυχολογικά και συναισθηματικά ράκος μετά τις μεταξύ μας συγκρούσεις». 

Την ικεύτευα να τα ξαναβρούμε, όμως η γυναίκα που λάτρευα με απαξίωνε και ετοιμαζόταν να πάει ταξίδι.

«Σηκώθηκα και πήγα στην κουζίνα. Ρώτησα τη σύζυγό μου γιατί φεύγει. Εκείνη άρχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει, λέγοντάς μου πως όκλα είχαν τελειώσει μεταξύ μας», φέρεται να κατέθεσε.

συζυγοκτόνος Κουκάκι

Ο συζυγοκτόνος φέρεται να είπε στην απολογία του ότι το θύμα άρχισε να τον χτυπά όταν εκείνος πήγε να την πλησιάσει, ρίχνοντάς του μια δυνατή κλωτσιά στα γεννητικά του όργανα και έφυγε προς το σαλόνι.

Χωρίς να το σκεφτεί, άρπαξε το μαχαίρι που είδε στον πάγκο της κουζίνας, πήγε στο σαλόνι και μόλις η γυναίκα μου είδε το μαχαίρι στραμμένο στο στήθος της, του είπε να σταματήσει αυτό που κάνει και ο θύτης σκέφτηκε ότι μπορεί να το μετανιώσει.

Ακούμπησα το μαχαίρι στο τραπεζάκι και κάθισα δίπλα της, τη ρώτησα πού θα πάει ταξίδι και της είπα ότι την αγαπώ και θέλω να τα ξαναβρούμε.

γυναικοκτονία Κουκάκι

Η Κατερίνα που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της

Όμως, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στην απολογία του ο συζυγοκτόνος, εκείνη άρχισε να γελάει, να το φωνάζει και να τον χαρακτηρίζει με απρεπείς φράσεις. Εκείνος, σύμφωνα με τον ίδιο, προσπάθησε να την ηρεμήσει ώστε να σταματήσει να τον προσβάλλει. «Τότε μου έριξε μια δυνατή κλωτσιά στο πόδι και θόλωσε το μυαλό μου. Δε σκεφτόμουν λογικά», υποστήριξε.

«Τη χτύπησα, τσακωθήκαμε και άρπαξα το μαχαίρι και της επιτέθηκα. Όταν η σύζυγός μου έπεσε κάτω και είδα το αίμα, τράβηξα πανικοβλημένος το σεντόνι που ήταν στον καναπέ και προσπάθησα να σταματήσω την αιμορραγία. Κατάλαβα ότι είχε πεθάνει», φέρεται να είπε στην απολογία του για τη στιγμή που σκότωσε την άτυχη Κατερίνα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top