Η Πισπιρίγκου αποκλείει το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου για Μαλένα - Ίριδα

Είναι έτοιμη να καταθέσει

Τι είπε ένας από τους δικηγόρους της Ρούλας Πισπιρίγκου - Βίντεο από MEGA

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει ασφυκτικός θάνατος ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας» σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ζάρδα, έναν από τους δικηγόρους της.

Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου «έδωσε» την ώρα θανάτου της Ίριδας

Ο κ. Ζάρδας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega και τόνισε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι «έτοιμη να πάει να καταθέσει εφόσον κληθεί».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί αγωνιούσε; Στο «φως» οι διάλογοι με τη Νικολούλη

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει ασφυκτικός θάνατος ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας και από εκεί και πέρα αναμένει κι εκείνη κι εμείς να δούμε το πόρισμα, πόσο καλά δομημένο και αιτιολογημένο είναι, να το κρίνουν εν συνεχεία οι αρμόδιοι ιατρικοί σύμβουλοι που έχουμε και να δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Πάτρα: «Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τα παιδιά της»

«Όταν επήλθαν οι θάνατοι των δύο παιδιών εκλήθησαν αρμόδιοι ιατροδικαστές και παθολογοανατόμοι. Είδαν, εξέτασαν τις σορούς των δύο παιδιών κατά τον τρόπο που ορίζει η επιστήμη τους και κατέληξαν στο αντίθετο συμπέρασμα, ότι δεν υφίσταται εγκληματική ενέργεια και ότι τα αίτια των θανάτων ήταν παθολογικά», πρόσθεσε.

Πάτρα: «Αυτή είναι η διαταραχή που έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου»

«Η εντολέας μου όταν είδε το πόρισμα, το συμπέρασμα της ιατροδικαστή για την Μαλένα ότι ήταν ηπατική ανεπάρκεια, επειδή δεν αιτιολογήθηκε επαρκώς και θεωρούσε ότι πάει ενδεχομένως να γίνει απόκρυψη ευθυνών από ιατρικής πλευράς, προσέφυγε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Ζάρδας είπε χαρακτηριστικά πως «Δεν θεωρούμε αξιόπιστο τον κ. Δασκαλάκη ενόψει των εκατοντάδων ανακριβειών και αντιφάσεων στις οποίες έχει υποπέσει».

Μαλένα - Ίριδα: Στους εισαγγελείς το πόρισμα - Καταθέτει ως ύποπτη η Ρούλα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top