Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος οι νεκροί στο ΙΧ - Εξετάζεται η αυτοκτονία

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία - Βρέθηκαν δεμένοι με χειροπέδες

Οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τους δύο νεκρούς που έπεσαν με το αυτοκίνητό τους στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη. Τα δύο άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μητέρα και γιο, βρέθηκαν δεμένοι με χειροπέδες στο τιμόνι.

Θεσσαλονίκη: Νεκρά 2 άτομα που έπεσαν με Ι.Χ. στη θάλασσα- Είχαν χειροπέδες

Μητέρα και γιος φέρεται να ήταν τα δύο άτομα που δέθηκαν με χειροπέδες μέσα στο αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα στους Νέους Επιβάτες στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που ήταν κοντά στο σημείο της τραγωδίας, είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας.

ΙΧ έπεσε στη θάλασσα - δύο νεκροί

Τα δύο θύματα, ένας άντρας 50 ετών και μια γυναίκα 70 ετών, ανασύρθηκαν νεκροί. Ήταν δεμένοι με χειροπέδες από το τιμόνι του αυτοκινήτου και εικάζεται ότι αυτοκτόνησαν.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του λιμενικού, της ΕΛΑΣ και της ΕΜΑΚ προκειμένου να ανασύρουν τους νεκρούς και το όχημα και να διενεργήσουν έρευνα.

αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - δύο νεκροί

Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που βρέθηκε στο σημείο και μετά την ανάσυρση των σορών δήλωσε:

«Πριν από λίγο με τη βοήθεια της ΕΜΑΚ ανασύρθηκαν δύο σοροί μέσα σε ένα όχημα. Ανασύρθηκαν πρώτα οι σοροί και σε δεύτερο χρόνο το όχημα. Η ηλικία της γυναίκας είναι γύρω στα 70 και ο άνδρας είναι γύρω στα 50. Θα προβούμε σε διαδικασίες νεκροψίας – νεκροτομής για να δούμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το συμβάν».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top