Ο Σταύρος Ξαρχάκος διευθύνει παιδιά με μπουζούκια σε ταβέρνα της Σύρου

Το βίντεο έγινε viral με τον τεράστιο μουσικοσυνθέτη να παραδίδει μαθήματα

Ένα βίντεο με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο κάνει τον γύρο των social media και προκαλεί τεράστια συγκίνηση. 

Ο Σταύρος Ξαρχάκος βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Ερμούπολη της Σύρου για να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης. 

Μετά την τελετή που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, ο Σταύρος Ξαρχάκος πήγε για φαγητό σε ταβέρνα στον Φοίνικα της Σύρου αλλά η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο γλέντι με τον ίδιο μαέστρο!

Στην ταβέρνα υπήρχε μία κομπανία παιδιών που έπαιζε μουσική. Ο 83χρονος Σταύρος Ξαρχάκος καθοδήγησε τα παιδιά ώστε να παίξουν τη «Φραγκοσυριανή», που έγραψε ο Μάρκος Βαμβακάρης.

Οι ανήλικοι μπουζουξήδες, που είχαν την τύχη να τους διευθύνει ένας μαέστρος όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ακολούθησαν ευλαβικά τις συμβουλές του, όπως φαίνεται σε βίντεο από ταβέρνα στην περιοχή του Φοίνικα, στη Σύρο.

Με το γνωστό του πάθος, ο Σταύρος Ξαρχάκος διηύθυνε τα παιδιά και παρέδωσε μαθήματα όχι μόνο μουσικής αλλά και συμπεριφοράς με το μεγαλείο της ψυχής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία μέρα μετά τα βραβεία Mad και τον άγριο καβγά των δυο τράπερς Snik και Light. 

Τα βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook o επιχειρηματίας της πόλης Χρήστος Πρασάκης με το σχόλιο «Μεγάλη τιμή σήμερα για τη Σύρο ( με τη μεγάλη ιστορία στην τέχνη και στον πολιτισμό ) να βραβεύει έναν άνθρωπο με παγκόσμια αναγνώριση τον Σταύρο Ξαρχάκο ως επίτιμο δημότη Σύρου....!!! Πολύ τυχερός σήμερα που βρέθηκα εδώ!!! Που ειδικά όταν βλέπει τα πιτσιρίκια να παίζουν και σηκώνεται ο ίδιος να τα διευθύνει λες και βλέπει επαγγελματίες..!!! Μα τι πάθος αυτός ο άνθρωπος αυτός ο εξαίρετος ΜΑΕΣΤΡΟΣ ...!!!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.....ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ….!!!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top