Δημήτρα Πισπιρίγκου: Αν κάποιος σκότωσε τα παιδιά, βρείτε τον!

«Ο Μάνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις - Δεν πιστεύω ότι τα πείραξε η Ρούλα»

«Ακόμα και τώρα είμαι 1.000.000% πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα κακό στα παιδιά», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ το βράδυ της Τρίτης, η οποία κράτησε πάνω από 9 ώρες.

 «Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά, γιατί έβλεπα πως ήταν απέναντί τους και πώς τα κοιτούσε», είπε σύμφωνα με πληροφορίες του Live News.

«Δεν το πιστεύω ότι η Ρούλα έχει βλάψει τα παιδιά της. Αν δεν έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια και υπάρχει κάποιος που ευθύνεται για το θάνατό τους, να έρθουν να μου το πουν επιστημονικά τεκμηριωμένα. Θέλω να μάθω την αλήθεια και θέλω δικαίωση για τα αγγελούδια μου και να υποστούν τις συνέπειες όλοι όσοι ευθύνονται», σημείωσε.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά μέσα από τη φυλακή για το πόρισμα Μαλένας - Ίριδας

Οι αστυνομικοί έριξαν μεγάλο βάρος στη δολοφονία της Ίριδας, με την Δήμητρα Πισπιρίγκου να επαναλαμβάνει αυτά που είχε αναφέρει στην κατάθεσή της.

μαλένα και Ίριδα

Οι αστυνομικοί έριξαν μεγάλο βάρος στη δολοφονία της Ίριδας, στην κατάθεση της Δήμητρας Πιπιρίγκου ως μάρτυρα στη ΓΑΔΑ

Όπως είπε, ήταν εκείνη που βρήκε το αγγελούδι νεκρό, ειδοποίησε την αδερφή της και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στον Μάνο Δασκαλάκη, πριν κάνουν κλήση στο ΕΚΑΒ.

Μαραθώνια η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου – Τι είπε στους αστυνομικούς

Η αδερφή της Ρούλας επέμεινε και πως εκείνη το επίμαχο πρωί δεν άκουσε ή είδε κάτι που να της γεννήσει υποψίες για τον ασφυκτικό θάνατο της Ίριδας. 

Μαραθώνια η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου - Οι πρώτες πληροφορίες

Εμένα αυτά που ξέρω μου φτάνουν για να έχω μία γνώμη. Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο, το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους, όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση» συμπλήρωσε.

«Ρούλα, ας χωρίσεις με τον Μάνο»

Μετά τη δολοφονία της Ίριδας οι αστυνομικοί εστίασαν στα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού.

Όπως είπε, οι καυγάδες ήταν συχνοί και μεγάλοι σε ένταση. Η ίδια είχε συμβουλέψει την 33χρονη να χωρίσει με τον Μάνο Δασκαλάκη, για το καλό των παιδιών.

Αμφισβητεί το πόρισμα η Ρούλα – Τι λέει για την κατάθεση της αδερφής της

«Η Ρούλα δεν ήθελε να χωρίσει με τον Μάνο. Ήταν λογικό. Είχαν και τρία παιδιά μαζί. Όλοι εμείς με πολλή κουβέντα, της εξηγήσαμε της αδελφής μου με επιχειρήματα. Όπως γνωρίζεις, της είπαμε χαρακτηριστικά, Ρούλα, η μάνα σου, ο πατέρας σου, ο πεθερός σου και η πεθερά σου, είναι όλοι χωρισμένοι. Ας χωρίσεις κι εσύ από το να φτάνετε σε τσακωμούς και να σε χτυπάει», σημείωσε.

Πισπιρίγκου: Όταν έλεγε στον Άη Βασίλη ότι η Τζωρτζίνα δεν ήταν καλό παιδί

«Ο Μάνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και έφευγε από το σπίτι»

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε εξωσυζυγικές σχέσεις: «Ο Μάνος κάποιες φορές τύχαινε να κάνει μια γνωριμία και να παρασυρθεί και να φύγει από το σπίτι».

Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

«Για την εξωσυζυγική σχέση της αδελφής μου δεν είχα ιδέα. Δεν μου είχε εκμυστηρευτεί το παραμικρό. Το έμαθα αφού το έμαθε ο Μάνος και τσακώθηκαν», πρόσθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top