Μαραθώνια η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου – Τι είπε στους αστυνομικούς

Οι επίμονες ερωτήσεις για τη βραδιά που πέθανε η Ίριδα

Δέκα ώρες κράτησε η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star - 21/6/22 

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, η οποία διήρκησε δέκα ώρες. Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ρωτήθηκε για το τι συνέβη το πρωινό που βρήκε νεκρή την Ίριδα. Φέρεται να διατήρησε την αρχική της στάση, δίνοντας άλλοθι στην αδελφή της. Δε λύγισε ούτε μια στιγμή και έδωσε πληροφορίες για την παιδική ηλικία της Ρούλας στην Πάτρα, αλλά και τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Δέκα ώρες η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθετε στη ΓΑΔΑ για τους θανάτους των τριών ανιψιών της και κυρίως της έξι μηνών Ίριδας, σε μια μαραθώνια διαδικασία που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ. 

Μαραθώνια η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου - Οι πρώτες πληροφορίες

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της την Ίριδα τον Μάρτιο του 2021 φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς και γύρω στις 22:45 βγήκε από την πίσω πόρτα της ΓΑΔΑ κι επέστρεψε στην Πάτρα. 

Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθετε επί δέκα ώρες στη ΓΑΔΑ για τον θάνατο της Ίριδας

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων ειδικά για το τι συνέβη τη μέρα που έφυγε από τη ζωή το μικρότερο παιδί της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. 

Πάτρα: «Σε λίγο θα μας πουν ότι η Τζωρτζίνα σκότωσε την Ίριδα»

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών επέμειναν σε λεπτομέρειες και ρωτούσαν επανειλημμένα κι επίμονα τα ίδια πράγματα, διαφορετικά διατυπωμένα, ζητώντας αναλυτικές περιγραφές για το μοιραίο πρωινό που η Ίριδα βρέθηκε νεκρή. 

Δήμητρα Πισπιρίγκου ΓΑΔΑ

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διατήρησε την αρχική της θέση κι έδωσε άλλοθι στη Ρούλα Πισπιρίγκου 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου υπέπεσε σε αντιφάσεις, όσον αφορά στις ώρες που άκουσε την Ίριδα να κλαίει και που τελικά τη βρήκε παγωμένη, να μην αναπνέει στο κρεβατάκι της. 

Μαλένα - Ίριδα: Σοκάρει ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται να έφυγαν από τη ζωή

Ωστόσο ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 το διέψευσε, λέγοντας πως κατά την κατάθεσή της υπήρξε ξεκάθαρη, σαφής κι ευθύς.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ήταν ψυχρή και δεν «έσπασε» στιγμή

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις δέκα ώρες που η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθετε στη ΓΑΔΑ, ήταν ψυχρή, ήρεμη και δεν «έσπασε» ούτε μια στιγμή μπροστά στους αστυνομικούς. 

Αμφισβητεί το πόρισμα η Ρούλα – Τι λέει για την κατάθεση της αδερφής της

Απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις, χωρίς να ζητήσει κάποιο διάλειμμα και φέρεται να περιέγραψε τη ζωή της αδελφής της από την παιδική της ηλικία, αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. 

Μαλένα, Ίριδα, Τζωρτζίνα

Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκαν σύμφωνα με τα νέα πορίσματα των ιατροδικαστών

Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου διατήρησε την αρχική της στάση, δίνοντάς της και πάλι άλλοθι, ενώ επέμεινε πως δε θα έκανε ποτέ κακό στα παιδιά της.

Πάτρα: Νέες καταθέσεις από τους γιατρούς των παιδιών

Μετά την κατάθεση της Δήμητρα Πισπιρίγκου, αναμένεται να κληθούν για συμπληρωματικές καταθέσεις οι γιατροί της Μαλένας, προκειμένου να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα σημάδια που βρέθηκαν στη μύτη, το μάγουλο και το στόμα της μικρής. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δώσει νέα κατάθεση και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Πάτρα: Η φωτογραφία της Μαλένας λίγες ώρες πριν πεθάνει

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποσταλεί στην Εισαγγελία Αθηνών η δικογραφία, καθώς έως το τέλος της εβδομάδας εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί η έρευνα του Ανθρωποκτονιών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top