Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Η πρώτη του αντίδραση για το πόρισμα - «φωτιά»

Για δολοφονία και των τριών παιδιών του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κάνει λόγο ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως δηλώνει ο - εν διαστάσει - σύζυγός της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, «κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν, το περίμενα».

Ντοκουμέντο: Η Ρούλα το τσικνίζει μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Τι ρωτούν οι αστυνομικοί τη Δήμητρα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα» τόνισε χαρακτηριστικά, κατά την πρώτη του αντίδραση για το ιατροδικαστικό πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega.

Δασκαλάκης, Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα

Ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου και η κόρη τους Τζωρζίνα

Πάτρα: Η φωτογραφία της Μαλένας λίγες ώρες πριν πεθάνει

«Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας» πρόσθεσε έπειτα και υπογράμμισε ότι «Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη - Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

Πισπιρίγκου: Όταν έλεγε στον Άη Βασίλη ότι η Τζωρτζίνα δεν ήταν καλό παιδί

Υπενθυμίζεται ότι στο ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρεται πως «ο συνδυαστικός  αποκλεισμός παθολογικών αιτίων θανάτου οδηγεί, σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας, στον βίαιο μηχανισμό θανάτου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top