Μάνος Δασκαλάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά το πόρισμα για Μαλένα - Ίριδα

Τι λέει για τον ασφυκτικό θάνατο στα δύο παιδιά του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μετά το τελικό πόρισμα των Καρακούκη - Καλόγρια για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Το χειρότερο σενάριο που μιλούσε για δολοφονία και των τριών παιδιών επιβεβαιώθηκε και πλέον έχει ανοίξει νέος κύκλος καταθέσεων. Ποια είναι η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα: Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Πιθανές νέες διώξεις

Παραδόθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρια για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας. 

Η έρευνα των δύο ιατροδικαστών, σύμφωνα με το πόρισμα, και αφού έχουν αναλυθεί όλα τα προηγούμενα πορίσματα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και για τις δύο περιπτώσεις και δεν πρόκειται για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επίσημα για το πόρισμα που «δείχνει» ανθρωποκτονία και για τα άλλα δύο παιδιά του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» που επικοινώνησε μαζί του, ήταν αρκετά φειδωλός στη δήλωσή του:

Θέλω να πάρω πρώτα το πόρισμα των ιατροδικαστών στα χέρια μου και να το συγκρίνω με τα άλλα πορίσματα. Θέλω να το δώσω στους δικηγόρους μου, να το μελετήσουμε διεξοδικά και αμέσως μετά θα τοποθετηθώ σε κάθε σημείο συγκεκριμένα.

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, δήλωσε άγνοια για την εν λόγω δήλωση του εντολέα του και ξεκαθάρισε μιλώντας στο star.gr: «Για να πάρουμε στα χέρια μας το ιατροδικαστικό πόρισμα που αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας, πρέπει να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, όπως συνέβη στην περίπτωση της Τζωρτζίνας. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο με τον εντολέα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Πάτρα: Νέος κύκλος καταθέσεων - Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων και συγγενικά πρόσωπα των οικογενειών Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη έχουν κληθεί από το Ανθρωποκτονιών να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα.

Μητέρα Πισπιρίγκου: Δεν υπάρχει περίπτωση να σκότωσε η κόρη μου τα παιδιά

Χθες, κατέθεσαν υπό άκρα μυστικότητα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, βρίσκεται σήμερα στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας.

Μάνος Δασκαλάκης: Η 10ωρη κατάθεση και οι επίμονες ερωτήσεις

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα υπό άκρα μυστικότητα. Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών τον «βομβάρδισαν» με δεκάδες ερωτήσεις τόσο για τα παιδιά του, όσο και για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top