Πάτρα: Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Πιθανές νέες διώξεις

«Η Μαλένα κι η Ίριδα πέθαναν μέσα σε τρία λεπτά», λέει το πόρισμα

Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την κατάθεση του πορίσματος για τη Μαλένα και την Ίριδα

Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ θα βρεθεί σήμερα η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, για να καταθέσει όσα γνωρίζει για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ που δολοφονήθηκε το μωρό. Το πόρισμα των Κρακούκη - Καλόγρια φέρνει ραγδαίες εξελίξεις και πιθανόν νέες διώξεις σε βάρος της Ρούλας, αλλά και άλλων προσώπων. 

Στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει ως μάρτυρας θα βρεθεί εκτάκτως σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, συνοδευόμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον δικηγόρο της πρώτης, Όθωνα Παπαδόπουλο. Μετά από την κατάθεση του πορίσματος Καρακούκη – Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο άσκησης νέων ποινικών διώξεων σε βάρος της προφυλακισμένης Ρούλας και όχι μόνο. 

Πάτρα: Καλείται ως μάρτυρας και η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η αδελφή της Ρόυλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, θα καταθέσει σήμερα στη ΓΑΔΑ

Το πολύκροτο θρίλερ της Πάτρας βρίσκεται πλέον στην τελική φάση και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών. 

Πάτρα: Τι αναφέρει το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Το πολυσέλιδο πόρισμα των δύο κορυφαίων ιατροδικαστών υπήρξε καταλυτικό και προκάλεσε ένα ντόμινο εξελίξεων που θα οδηγήσει στην τελική πράξη της τραγωδίας αυτής. 

Πλέον οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έχουν σχηματίσει πλήρη εικόνα για το τι συνέβαινε στα παιδιά, κάθε φορά που ο Μάνος Δασκαλάκης καβγάδιζε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου κι έφευγε από το σπίτι. 

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κύριοι Καρακούκης και Καλόγριας αναφέρουν στο πόρισμά τους ότι η Μαλένα και η Ίριδα δολοφονήθηκαν με βίαιο τρόπο από κάποιον που τους έφραξε το στόμα και τη μύτη και τις οδήγησε στον θάνατο, προκαλώντας τους ασφυξία. 

Μαλένα Ίριδα Τζωρτζίνα

Και τα τρία παιδιά σύμφωνα με τα πορίσματα των ιατροδικαστών δολοφονήθηκαν

Αναφέρει επίσης ότι τα δύο κοριτσάκια ξεψύχησαν μέσα σε τρία λεπτά, ανήμπορα να αντιδράσουν στα σχέδια του δολοφόνου ή των δολοφόνων τους. 

Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση για τους ασφυκτικούς θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Στην περίπτωση της Ίριδας, το παιδί δολοφονήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα. Το μοιραίο βράδυ εκεί βρίσκονταν δύο πρόσωπα… η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδελφή της Δήμητρα. 

Για τον λόγο αυτό η σημερινή κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ έχει βαρύνουσα σημασία, καθώς θα κληθεί να περιγράψει λεπτό προς λεπτό τι συνέβη εκείνο το βράδυ του Μαρτιου του 2021, την ώρα που στο ίδιο δωμάτιο με το μωρό κοιμόταν η Τζωρτζίνα. 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην προηγούμενη κατάθεσή της είχε δώσει άλλοθι στην αδελφή της, όμως τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, επομένως και οι ερωτήσεις των αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών θα διαμορφωθούν ανάλογα. 

Πάτρα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων διώξεων

Με την κατάθεσή της, ολοκληρώνεται ο κύκλος των καταθέσεων όλων των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Στη συνέχεια η δικογραφία με το πόρισμα κι όλες τις καταθέσεις που έχουν δοθεί θα πάνε στα χέρια των εισαγγελέων που εποπτεύουν την έρευνα. 

Κατατέθηκε το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα - Ασφυκτικός ο θάνατός τους

Εκείνοι θα εκτιμήσουν τα στοιχεία και θα αποφασίσουν αν θα ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και για τις δολοφονίες των άλλων δύο παιδιών της. Επίσης ενδέχεται αν βρεθεί οποιαδήποτε αντίφαση ή οποιοδήποτε κενό να κληθεί να καταθέσει ως ύποπτη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Πάτρα: «Ίριδα και Τζωρτζίνα θα μπορούσαν να είχαν σωθεί»

Παράλληλα θα εκτιμήσουν και τι στοιχεία είχαν οι ιατροδικαστές που είχαν αρχικά αποδώσει τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας σε παθολογικά αίτια, καθώς εάν δεν είχαν καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα, ίσως κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη να είχε σωθεί.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δε θα μπορούσα ποτέ να κάνω κακό στα παιδιά μου»

Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την κατάθεση του πορίσματος για τη Μαλένα και την Ίριδα, μέσα από τις φυλακές επέμεινε ότι είναι αθώα και δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της. 

Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της

Ντοκουμέντο: Η Ρούλα το τσικνίζει μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Δε θα μπορούσα να στραφώ ποτέ εναντίον των παιδιών μου για να τους κάνω κακό. Αρνούμαι κάθε υπόνοια, κάθε υποψία και κάθε κατηγορία», είπε στον δικηγόρο της και συνέχισε:

Μαλένα - Ίριδα: H πρώτη αντίδραση της Πισπιρίγκου στο πόρισμα - «φωτιά»

«Δεν έχω τελέσει τις πράξεις τις οποίες κατηγορούμαι. Έχω χάσει τα παιδιά μου κι έχει διαλυθεί η οικογένειά μου. Έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία βρισκόμενη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού».

Πάτρα: Στηρίζουν την Ρούλα Πισπιρίγκου οι γονείς της

Τη Δευτέρα κατέθεσε για πολλές ώρες ενώπιον του κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών που μετέβη στην Πάτρα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μητέρα Πισπιρίγκου: Δεν υπάρχει περίπτωση να σκότωσε η κόρη μου τα παιδιά 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Λεγάτου φέρεται να περιέγραψε τη σχέση της κόρης της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αναφέρθηκε στα προβλήματα του ζευγαριού κι απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να έκανε κακό στα εγγόνια της. 

Κατερινόπουλος: Τι Ξέρει Ο Μάνος Για Μαλένα Και Ίριδα;

Ενώπιον των αστυνομικών για τρεις ώρες κατέθετε και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ κλήση από το Ανθρωποκτονιών έλαβε και ο πατέρας της 33χρονης.

Για κατάθεση κλήθηκαν κι οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top