Πανελλήνιες 2022: Σήμερα οι βαθμολογίες στους υποψήφιους μέσω SMS

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν

Σχολιασμός εξέτασης σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική για τους μαθητές ΓΕΛ - Βίντεο Ερτ

Τη δυνατότητα να μάθουν τη βαθμολογία τους στα μαθήματα των πανελλήνιων εξετάσεων μέσω SMS θα έχουν και πάλι οι υποψήφιοι.

Πανελλήνιες 2022: Σε ποιες σχολές πέφτουν οι βάσεις - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή, η οποία θα είναι διαθέσιμη από σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου, και έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Πανελλήνιες 2022: Το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου η ανακοίνωση των βάσεων

Πανελλήνιες: Ποια είναι η διαδικασία για να μάθουν τη βαθμολογία τους μέσω SMS

Το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr. Oι υποψήφιοι, θα μπαίνουν στην εφαρμογή πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες και θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους.

Άγχος πανελληνίων: Tι δεν πρέπει να πουν οι γονείς στα παιδιά

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από πέρσι από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top