Παλαιό Φάληρο: 15χρονος έβγαλε μαχαίρι σε φίλο του για ένα TikTok

Οι έφηβοι «φλερτάρουν» με τον θάνατο λόγω των challenges του TikTok

Επικίνδυνα παιχνίδια θανάτου που κυκλοφορούν στο TikTok και παρασύρουν παιδιά να ρισκάρουν την ζωή τους για ένα βίντεο στο διαδίκτυο, προκαλούν ανησυχία. Το Star εξασφάλισε βίντεο - ντοκουμέντο από περιστατικό στο Παλαιό Φάληρο, όπου ανήλικος κρατώντας μαχαίρι απειλούσε συνομήλικους του. Την ίδια ώρα μία έφηβη στο Βόλο πετάχτηκε στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου και σώθηκε την τελευταία στιγμή.

Στο σοκαριστικό βίντεο, τέσσερις ανήλικοι, τρία αγόρια και μία κοπέλα, φαίνεται να συζητούν στην άκρη του δρόμου. Ο ένας απ’ αυτούς, ηλικίας 15 ετών, κρατάει ένα πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου πεταλούδα. Κάνει επικίνδυνες κινήσεις, προς τους συνομήλικους του.

Σέρρες: Προσπάθησαν να τη βιάσουν και τραβούσαν βίντεο για το TikTok

Μπροστά από το σημείο περνούσε ένας αστυνομικός της ομάδας Δίας, ο οποίος δεν είχε υπηρεσία, αλλά μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει σταμάτησε.

Ο αστυνομικός, πλησίασε τον ανήλικο και του ζήτησε να πετάξει το μαχαίρι ! Ο 15χρονος με το δεξί του χέρι , το έβγαλε από την τσέπη του που το είχε κρύψει όταν τον είδε και το πέταξε στο έδαφος. Ο αστυνομικός τον έπιασε από το χέρι σφιχτά και ταυτόχρονα κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο τους συναδέλφους του. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε  περιπολικό της άμεσης δράσης. 

Ο ανήλικος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι προμηθεύτηκε το μαχαίρι από μαγαζί προκειμένου να γυρίσει ένα βίντεο με μια επικίνδυνη πρόκληση και να το αναρτήσει στο TikTok. 

Βόλος: «Φλερτάρουν» με τον θάνατο για ένα viral βίντεο

Στον Βόλο, ανήλικη αποφάσισε να κάνει πράξη, το παιχνίδι θανάτου που είδε στο TikTok, αλλά ευτυχώς γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Βόλος: Επικίνδυνο παιχνίδι ανήλικων μέσω TikTok! Έγιναν συλλήψεις

Δύο κορίτσια ήταν από την μία πλευρά του δρόμου και ένα αγόρι από την άλλη. Κρατούσαν ένα κινητό και ετοιμάζονταν να κάνουν το challenge. Μία οδηγός κινούταν στην περιφερειακή οδό του Βόλου όταν ξαφνικά είδε ένα νεαρό κορίτσι να στέκεται στη μέση του δρόμου. Μείωσε αμέσως την ταχύτητά της και τότε εκείνη κοιτώντας την κατάματα πέρασε ακριβώς από μπροστά της. 

«Το ένα κορίτσι όταν πλησίασα έτρεξε. Πέρασε λίγο πριν σταματήσω. Θεωρώ ότι ο νεαρός έγραφε το σκηνικό αυτό με το κινητό του», δήλωσε η οδηγός, μιλώντας στο Star. 

Μόνο στον Βόλο τον τελευταίο μήνα η αστυνομία έχει συλλάβει 12 άτομα, για αντίστοιχες επικίνδυνες παρεμβάσεις.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top