Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε ανήλικη επειδή πήρε σάντουιτς χωρίς να πληρώσει

Η 14χρονη δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο

περιπολικό

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα κορίτσι 14 ετών ξυλοκοπήθηκε άσχημα από ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, επειδή δεν πλήρωσε σάντουιτς που πήρε από το μαγαζί του στη Θεσσαλονίκη.

Μία 14χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στην περιοχή των Νέων Επιβατών στη Θεσσαλονίκη, όταν πήρε τα σάντουιτς που παρήγγειλε χωρίς να πληρώσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thestival, ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου καταδίωξε την 14χρονη όταν άρχισε να τρέχει, την έπιασε και άρχισε να της μιλά με έντονο ύφος. Λίγο αργότερα βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, της προκάλεσε ρινορραγία.

Η ανήλικη μαθήτρια επέστρεψε στο σπίτι της και ενημέρωσε τους γονείς της για όσα συνέβησαν. Εκείνοι πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού και κατέθεσαν μήνυση κατά του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, ο οποίος τελικά συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

Η 14χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος για τον οποίο άρπαξε τα σάντουιτς και το έβαλε στο πόδια ήταν επειδή προκλήθηκε από τις φίλες της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top