Πάτρα: Γνωστος δημοσιογράφος αναμένεται να καταθέσει για την Τζωρτζίνα

Έχει στα χέρια του νέα στοιχεία για τον θάνατο της 9χρονης

Πολύ γνωστός δημοσιογράφος αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια για την υπόθεση της Πάτρας. Ισχυρίζεται ότι έχει σημαντικά στοιχεία που θα φέρουν ανατροπές στην υπόθεση και θα δημιουργήσουν αμφιβολίες για το τι συνέβη τη μέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα.

Πασίγνωστος δημοσιογράφος αναμένεται να καταθέσει στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για την υπόθεση της Πάτρας. Ο δημοσιογράφος αυτός είναι σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. 

Πάτρα: «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Μαλένας»

Η Ρούλα Κουσκουρή επικοινώνησε μαζί του και όπως αποκάλυψε της είπε πως έχει στη διάθεσή του σημαντικότατα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας, που αναμένεται να φέρουν ανατροπές. 

Τα στοιχεία αυτά είναι από πρόσωπο που είχε εμπλοκή στη νοσηλεία της μικρής Τζωρτζίνας σε ένα από τα τέσσερα νοσοκομεία, στα οποία νοσηλεύτηκε το παιδί και όπως είπε διατίθεται να πάει να τα καταθέσει στη 18η ανακρίτρια που έχει αναλάβει τις έρευνες. 

Πάτρα: «Έρχονται έξι νέες διώξεις μέσα στη βδομάδα»

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, θα αποδειχθούν οι ευθύνες που έχουν οι γιατροί στην υπόθεση αυτή. 

Την πρόθεση του κ. Τριανταφυλλόπουλου να καταθέσει στις αρχές επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ο. Παπαδόπουλος, ο οποίος επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο για να τον ρωτήσει περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχεία αυτά. 

«Αν ζούσαν τα παιδιά μου... » - Τι αποκάλυψε συγκρατούμενη της Ρούλας

«Έχουμε έρθει σε επαφή με τον κ. τριανταφυλλόπουλο. Έχει δηλώσει τη διάθεση να καταθέσει στην ανακρίτρια τα στοιχεία, τα οποία θα φέρουν ανατροπές και θα δημιουργήσουν αμφιβολίες για το τι έγινε τι μέρα που έφυγε από τη ζωή η Τζωρτζίνα», είπε ο κ. Παπαδόπουλος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top