Αποκλειστικό: Τι λέει ο άντρας που τον πάτησε η σύντροφός του με το αμάξι

Η γυναίκα εκνευρίστηκε όταν της είπε να χωρίσουν

Στον τραυματισμό ενός άνδρα οδήγησε η διένεξη που είχε με την κοπέλα του. Όπως υποστηρίζει της ζήτησε να χωρίσουν αλλά κατάφερε να του πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και να τον παρασύρει. Στην κάμερα του Star μίλησε τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο μια νεαρή γυναίκα φαίνεται να φτύνει στο πρόσωπο τον φίλο της μέσα σε κατάστημα. Στην συνέχεια και εκείνος ανταποδίδει. Πρόκειται για μια από τις διενέξεις ζευγαριού, το οποίο είχε μία ολέθρια σχέση. Το πρησμένο μάτι που βλέπετε έγινε σε έναν από τους καυγάδες τους. 

Δήλεσι: Καβγάδισε με τον σύντροφό της και τον πάτησε με το αυτοκίνητο

Όπως υποστηρίζει ο νεαρός οι συχνοί καυγάδες τον οδήγησαν στην απόφαση να διακόψει την σχέση τους. Την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο και πήγαιναν προς το Δήλεσι η γυναίκα αντέδρασε. «Ενώ πηγαίναμε με 80 χιλιόμετρα μου τραβάει το χειρόφρενο, φέρνει το αμάξι σβούρες, καταφέρνω το ακινητοποιώ. Βγάζει τα κλειδιά από την μηχανή και αρχίζει και τρέχει».

Ο 44χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να την κυνηγά για να πάρει τα κλειδιά: «Ήταν ξυπόλητη και πήγαινε σε χωματόδρομο 200 μέτρα που την κυνήγαγα δεν μπορούσα να την πιάσω»

Η κοπέλα προσποιήθηκε ότι πέταξε τα κλειδιά και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο. «Κάνει οπισθογωνία, ο καθρέφτης έσπασε, πονάνε όλα μου τα δόντια και με πατάει. Τα αποτελέσματα είναι ότι έσπασα το πόδι μου, έχω ρήξη χιαστών και τρύπα στον πνεύμονα για αυτό θέλανε να με κρατήσουνε στο νοσοκομείο», λέει ο ίδιος. 

Η κοπέλα σταμάτησε και του ζήτησε όπως ήταν κάτω χτυπημένος να μπει στο αυτοκίνητο για να φύγουν. Αν και τραυματίας, ο 44χρονος την μετέφερε στο σπίτι της και έφυγε.

Ο ίδιος λέει πως δεν θέλει να κάνει μήνυση στην πρώην σύντροφό τους, ενώ τονίζει πως δεν κάλεσε την αστυνομία. Η μητέρα του έχει σοκαριστεί από το περιστατικό, καθώς είδε τον γιο της μέσα στα αίματα. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top