«Πηγαίνει σε ψυχολόγο» - Συγκλονίζει μητέρα παιδιού που έπεσε θύμα επίθεσης

Φόβος και τρόμος οι συμμορίες ανηλίκων στη Γλυφάδα

Ανησυχία προκαλεί η δράση συμμοριών ανηλίκων στη Γλυφάδα. Μαθητές δέχθηκαν επίθεση από πέντε άτομα τα οποία με την απειλή μαχαιριών τους άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνα. Η μητέρα του ενός από τα θύματα περιέγραψε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα τον εφιάλτη που έζησε το παιδί της. 

Πέρυσι ξέχασαν τον μικρό Φίλιππο σε σχολικό, φέτος γυρνάει σπίτι με σημάδια

«Θα το χτυπάγανε, θα το μαχαιρώνανε το παιδί. Όταν σου βγάζουν μαχαίρι δεν ξέρεις κατά πόσο ο άλλος θα το χρησιμοποιήσει. Πάντα λέω στα παιδιά, όταν γίνεται τέτοια περίπτωση να τους παραδίδουν ό,τι ζητάνε, γιατί είναι πιο πολύτιμη η ζωή τους, παρά ό,τι αντικείμενο έχουν πάνω τους», ανέφερε η γυναίκα στην κάμερα του Star.

Η μητέρα του ανήλικου μαθητή αισθάνεται τυχερή που το παιδί της γύρισε στο σπίτι σώο μετά την επίθεση που δέχθηκε από συμμορία ανηλίκων. Όπως είπε, το παιδί περπατούσε μαζί με δύο ακόμη φίλους του, όταν τους πλησίασαν. Στη θέα των μαχαιριών, πάγωσαν. 

μητέρα καταγγέλλει παρενόχληση του παιδιού της από συμμορία ανηλίκων στη Γλυφάδα

Η συμμορία των ανηλίκων έκανε επίθεση στο σημείο, όπου βρισκόμαστε στην πλατεία Μακεδονίας στη Γλυφάδα. Όταν εντόπισαν τα παιδιά, τους όρμηξαν και με την απειλή μαχαιριών τους άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν επάνω τους. Ο νεαρός επέστρεψε έντρομος στο σπίτι και διηγήθηκε στη μητέρα του τον εφιάλτη που έζησε. 

«Δεν έχει κοιμηθεί το παιδί, είναι σε υπερένταση. Θα πάμε σε ψυχολόγο. Δεν μπορούσε να διαβάσει και ξεκίνησαν οι εξετάσεις Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει», επεσήμανε η μητέρα του νεαρού.

Ακόμα, την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία συνέλαβε συμμορία ανηλίκων στα νότια προάστια, η οποία άρπαξε από τα θύματα τους ακόμα και τα αθλητικά τους παπούτσια. 

Τα τελευταία περιστατικά ανάγκασαν αρκετούς γονείς να συνοδεύουν οι ίδιοι τα παιδιά τους φεύγοντας από το σχολείο, για να τα προστατέψουν από τις επιθέσεις συμμοριών ανηλίκων. 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top