Αυτοκτονία 14χρονου: Εξετάζεται το σενάριο του δυστυχήματος

Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πήρε μέρος σε διαδικτυακό παιχνίδι

Ανατροπή στο θρίλερ με την αυτοκτονία του 14χρονου στα Κάτω Πατήσια. Οι αρχές δεν αποκλείουν πλέον ο θάνατός του να οφείλεται σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης δοκιμασίας. 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τον 14χρονο Μάκη να βάλει τέλος τη ζωή του στα Κάτω Πατήσια, με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να εξετάζει εξονυχιστικά τα βίντεο στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού.

Κάτω Πατήσια: Νέο βίντεο με ξυλοδαρμό μαθήτριας στο σχολείο του 14χρονου

Η αστυνομία θα αναζητήσει τις επικοινωνίες που είχε ο 14χρονος σε διαδικτυακές εφαρμογές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπιστωθεί αν δεχόταν οποιαδήποτε απειλή. 

Αυτοκτονία 14χρονου: Εξετάζεται μια δοκιμασία αντοχής να κατέληξε στην τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα φρικτό δυστύχημα κατά τη διάρκεια ενός παράτολμου και ριψοκίνδυνου εγχειρήματος από την πλευρά του μαθητή. 

Θρήνος στην κηδεία του 14χρονου: «Μάκη ζεις, θα σε αγαπάμε για πάντα»

Τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πιθανόν ο 14χρονος να συμμετείχε σε μια δοκιμασία δύναμης ή αντοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε το μοιραίο λάθος και όχι στο «Blackout Challenge» που έχει γίνει viral στο TikTok.

Το ίδιο φέρεται να πιστεύει και η μητέρα του Μάκη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι ήταν μια «χαζομάρα», ένα δυστύχημα μετά από μια ανοησία που δοκίμασε να κάνει ο Μάκης. Επίσης, σύμφωνα με το Mega ο ιατροδικαστής εξετάζει είσης ένα πατάκι που βρέθηκε πίσω από την πόρτα του υπνοδωματίου του παιδιού. 

Κάτω Πατήσια: Ο 14χρονος πήρε μία ζώνη και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του

Αυτοκτονία 14χρονου: Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για bullying

Παράλληλα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες από τις πρώτες καταθέσεις δεν έχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο 14χρονος δεχόταν bullying σε τέτοιο βαθμό, ώστε να οδηγηθεί στην αυτοκτονία. 

Κάτω Πατήσια: Πληροφορίες ότι ο 14χρονος κατέγραψε τον θάνατό του

Οι στενοί του συγγενείς και οι άνθρωποι που ήταν κοντά του κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί που οι καβγάδες στο σχολείο δεν τον είχαν επηρεάσει σε τέτοιο σημείο. Ωστόσο, και το σενάριο αυτό δεν έχει αποκλειστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top