Θρήνος στην κηδεία του 14χρονου: «Μάκη ζεις, θα σε αγαπάμε για πάντα»

Απαρηγόρητη η οικογένεια του μαθητή που αυτοκτόνησε στα Κάτω Πατήσια

Θρήνος στην κηδεία του 14χρονου Μάκη (Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Star)

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του 14χρονου, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του στα Κάτω Πατήσια. Οι συμμαθητές του ήταν ντυμένοι στα λευκά και κρατούσαν λευκά τριαντάφυλλα. 

Ντυμένοι στα λευκά και κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα οι συμμαθητές του 14χρονου που αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή στα Κάτω Πατήσια βρέθηκαν στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Κάτω Πατήσια: Σήμερα η κηδεία του 14χρονου Μάκη

Συντετριμμένοι οι γονείς του, έφτασαν υποβασταζόμενοι στο κοιμητήριο για να συνοδεύσουν το παιδί τους στην τελευταία του κατοικία, ενώ ο αδελφός του ήταν απαρηγόρητος. 

μαθητές στην κηδεία του 14χρονου που αυτοκτόνησε

Οι συμμαθητές του 14χρονου κρατούσαν λευκά τριαντάφυλλα και φορούσαν λευκές μπλούζες

Ανάμεσα στα δεκάδες στεφάνια που ήταν στο νεκροταφείο, τα βλέμματα έκλεψε ένα μικρό πανό που τοποθέτησαν οι προπονητές και οι συναθλητές του, το οποίο έγραφε: «Μάκη ζεις. Σε αγαπούσαμε και θα σε αγαπάμε για πάντα».

Κάτω Πατήσια: Ο 14χρονος πήρε μία ζώνη και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του

Ο 14χρονος βρέθηκε κρεμασμένος με μία ζώνη μέσα στο δωμάτιό του από τη μητέρα του, η οποία κατέρρευσε. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατός του επήλθε μέσα σε επτά λεπτά.

Αυτοκτονία 14χρονου: Τι ψάχνουν οι αρχές

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν το κινητό του 14χρονου και το laptop του για να διαπιστώσουν αν κάποιος του έστελνε υβριστικά ή απειλητικά μηνύματα. 

Κάτω Πατήσια: Πληροφορίες ότι ο 14χρονος κατέγραψε τον θάνατό του

Αναμένουν, επίσης, τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξακριβώσουν αν ήταν ανοιχτή η κάμερα του κινητού του τηλεφώνου την ώρα που έβαζε τέλος στη ζωή του. Αυτό που πρέπει να αποσαφηνιστεί είναι αν απλά κατέγραφε τις τελευταίες του στιγμές ή μετέδιδε live όσα έκανε στο δωμάτιό του μέσω streaming σε κάποια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. 

Παρέμβαση εισαγγελέα για την αυτοκτονία 12χρονου στα Κάτω Πατήσια

Φως στις έρευνες αναμένεται να δώσουν και οι αναζητήσεις που έκανε στο Google, ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν μέλος κάποιας ομάδας που τον ώθησε σε ένα θανατηφόρο challenge. 

Αυτοκτονία 14χρονου: Οι μαρτυρίες για bullying

Ωστόσο πληθαίνουν οι φωνές που αναφέρουν ότι το παιδί ήταν θύμα άγριου bullying από συμμαθητές του.

Κάτω Πατήσια: 12χρονος αυτοκτόνησε – Τον βρήκαν απαγχονισμένο οι γονείς του

Στενός φίλος του παιδιού αποκάλυψε ότι πριν από τρεις μήνες ο 14χρονος τον είχε ρωτήσει τι θα έκανε αν πάθαινε κάτι ή αυτοκτονούσε. Είπε επίσης ότι το παιδί ήταν πολύ πιεσμένο από τον εκφοβισμό που βίωνε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top