Έψαξα εισιτήρια για τριήμερο στις Κυκλάδες και έβαλα τα κλάματα...

Πόσο κοστίζουν τα ακτοπλοϊκά για Κυκλάδες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

παραλία στη Σίφνο

Κυριακή,15/5. Βόλτα στο Ζάππειο με παγωτάκι. Η θερμοκρασία ανέβηκε, κατέβασα καλοκαιρινά, (δεν) ζυγίστηκα, ξεκίνησα όμως τρεξιματάκι και κοίταξα στο ημερολόγιο το επόμενο τρίημερο για να κάνουμε την πρώτη κοντινή εξόρμηση σε ένα Κυκλαδονήσι.

Να φύγει με την πρώτη βουτιά το άγχος, το στρες, η ρουτίνα της καθημερινότητας. Να ξεφύγουμε λίγο από την κίνηση στην Κατεχάκη και στην Κηφισίας. Να μην καταλήξουμε πάλι με το ποτό στο χέρι έξω από εκείνο το μπαρ στο Παγκράτι που μας ξέρουν όλοι. Να δούμε τα άσπρα σπιτάκια και το μπλε του Αιγαίου που για κάποια περίεργο λόγο λειτουργεί ως πανάκεια. Με το που πατάς το πόδι σου σε ένα ελληνικό νησί λύνονται όλα σου τα προβλήματα. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Είναι μια συνταγή που λειτουργεί εδώ και χρόνια. Δοκιμασμένη. Είτε έχεις τα γκομενικά σου ή θα σε έχουν τρελάνει στη δουλειά, στο νησάκι τα ξεχνάς όλα. Και δεν τον λες κι εύκολο το φετινό χειμώνα. Πόλεμοι, ακρίβεια, COVID-19, εφορία, ΔΕΗ. «Ψάξε εισιτήρια» μου είπανε. Έψαξα. Κι έκλαψα. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι στις 13 Ιουνίου. Άρα βάζω δυο μαγιό, δυο φορέματα, ένα τζιν μπουφάν και το αντηλιακό σε ένα σακ βουαγιάζ και πάμε Πειραιά Παρασκευή απόγευμα. Πες λοιπόν ότι θέλω να πάω στη Δονούσα να φάω και πατατάτο. Να βουτήξω Κέδρο να μην πάρουμε κι αυτοκίνητο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο provocateur.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top