Ελπίδες για τον Θύμιο: Μαρτυρίες ότι τον έχουν δει στην Αττική

«Πιστεύουμε ότι είναι αυτός», λέει ο διοικητής του Silver Alert

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για την ανεύρεση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά, ο οποίος εξαφανίστηκε από τον Πύργο. Μάρτυρας δήλωσε ότι τον είδε στην Αττική. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Μια αχτίδα φωτός φαίνεται πως υπάρχει στις έρευνες για την ανεύρεση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά, ο οποίος εξαφανίστηκε από τον Πύργο στις 4 Μαΐου κι έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. 

Όπως είπε ο διοικητής του Silver Alert, Γ. Κουρούκλης στο Open, υπάρχει η μαρτυρία ενός άνδρα ότι τον είδε στην Αττική. 

Εξαφάνιση Θύμιου: «Να βρεθεί και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του»

«Δυστυχώς υπάρχει ένα μεγάλο κενό από 4-12 Μαΐου, είναι το διάστημα από την ημερομηνία που χάθηκε, μέχρι την ημέρα που ανέβηκε η είδηση στα κοινωνικά δίκτυα ο συναγερμός. Είναι μεγάλο διάστημα και επηρεάζει τις αναζητήσεις» είπε ο κ. Κουρούκλης και πρόσθεσε:

«Μέσα στις εκατοντάδες κλήσεις που είχαμε, υπάρχει μία που θα μπορούσε να είναι φως, δεδομένου ότι ο μάρτυρας τον είδε από πολύ κοντά, διασταυρώνεται η μαρτυρία ενδυματολογικά, από τον σωματότυπο και από το γεγονός ότι υπάρχει τραχειοστομία. Είναι μαρτυρία για την Αττική, προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητο και να τον πλησιάσει, αλλά μάλλον τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Δεν καταφέραμε να έχουμε αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν μας πτοεί, πιστεύουμε ότι είναι αυτός και κρύβεται .Υπάρχει μεγάλος πανικός στον άνθρωπο».

Πύργος: Εξαφανισμένος για 13η μέρα ο Θύμιος - Τα σενάρια για την τύχη του

Όπως είπε ο 39χρονος είναι πολύ φοβισμένος μετά από το bullying που δέχθηκε από κατοίκους του Πύργου, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι του και άρχισαν να τον τρομοκρατούν. Μάλιστα έβγαλαν και τη φήμη ότι κυκλοφορεί τα βράδια και εκφοβίζει περαστικούς, κάτι που δεν ισχύει. 

Ο Θύμιος απευθύνθηκε στην αστυνομία, όμως δεν έγινε καμία ενέργεια για να βοηθηθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ο κ. Κουρούκλης επανέλαβε επίσης την έκκλησή του προς τον 39χρονο να επικοινωνήσει με το Silver Alert, καθώς έχει βρεθεί η ιατρική ομάδα που θα τον βοηθήσει αφιλοκερδώς στην αποκατάσταση των τραυμάτων που έχει στο πρόσωπό του μετά από τροχαίο που συνέβη το 2008. 

Πύργος: Θύμα ανηλεούς bullying ο 39χρονος Θύμιος που εξαφανίσθηκε 

«Κάνω έκκληση στον Ευθύμη, είμαστε εδώ γι’ αυτόν, να βοηθήσουμε θέλουμε. Έχει τρομάξει φοβερά γιατί αυτά τα καλόπαιδα που του έκαναν τον bullying, δεν το έκαναν μία φορά αλλά επανειλημμένα. Τελευταία φορά ήρθε το πράγμα και ξεχείλισε, πήγαν οργανωμένα σαν αγέλη λύκων, να τον διαπομπεύσουν, να τον κινηματογραφήσουν, να τον βγάλουν στα κοινωνικά δίκτυα για να τον χλευάσουν και να τον τρομοκρατήσουν. Είχε πάει στην Αστυνομία, δεν τον είχαν βοηθήσει» ανέφερε ο κ. Κουρούκλης.

Ο 39χρονος κυκλοφορεί με μάσκα, καθώς το πρόσωπό του είναι παραμορφωμένο και δε θέλει να τρομάζει τον κόσμο, ενώ έχει και τραχειοστομία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top