Πύργος: Θύμα ανηλεούς bullying ο 39χρονος Θύμιος που εξαφανίσθηκε 

Έρχονται συλλήψεις για αυτούς που πήγαν να τον διώξουν από το σπίτι του

Θύμα άγριου και συστηματικού  bullying ήταν ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας,  ο οποίος εξαφανίσθηκε και έκτοτε αγνοείται. Για τον  39 χρόνο έχει εκδοθεί Silver Alert στο οποίο αναφέρεται ότι μιλά και τρώει με μηχανική υποστήριξη, ενώ εχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

Φοιτήτρια έδειξε μηνύματα αγοριών που την παρενοχλούσαν στις μαμάδες τους

Αιτία ότι ο Θύμιος είχε παραμορφωμένο το πρόσωπό του μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα το 2008 εξαιτίας του οποίου  φορούσε μάλιστα χειρουργική μάσκα όχι λόγω κορονοϊού, αλλά για να κρύψει το πρόσωπό του. 
 
Σε video το οποίο μεταδόθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» (Mega),  φαίνεται ομάδα νεαρών ατόμων, με αυτοκίνητα και μηχανές, να έχει συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του 39χρονου  στις 4/5/2022 και να  εκτοξεύει προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει στον δρόμο και να τον κοροϊδέψουν για το πρόσωπό.   

Όταν τελικά ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι κάποιοι από τους συγκεντρωμένους τράβηξαν βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media για να τον παρουσιάσουν σαν μανιακό που δήθεν τους κυνηγάει με πριόνι! 

Ο Θύμιος Μπουγάς κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα το περιστατικό αλλά φέρεται να μην  υπήρξε κάποια κινητοποίηση της αστυνομίας, στον βαθμό  που θα έπρεπε τουλάχιστον, για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο 39χρονος που ενδέχεται να  φοβήθηκε από το περιστατικό εξαφανίστηκε στη συνέχεια και από  τότε παραμένει αγνοούμενος. Έρευνες για τον εντοπισμό του έχει διεξάγει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά παραμένει αγνοούμενος.

Έρχονται συλλήψεις 

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως μετά τη διάσταση που πήρε το ζήτημα – και για το οποίο όλοι εύχονται να μην έχει τραγική κατάληξη – η Αστυνομία επιτάχυνε τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του bullying σε βάρος του 39χρονου Θύμιου και πλέον αναμένονται συλλήψεις.       


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top