Φοιτήτρια έδειξε μηνύματα αγοριών που την παρενοχλούσαν στις μαμάδες τους

Η 18χρονη ανάρτησε την ιστορία της στο Reddit

Φοιτήτρια έδειξε μηνύματα αγοριών που την παρενοχλούσαν στις μαμάδες τους

Μία 18χρονη βρήκε έναν εφευρετικό τρόπο για να σταματήσει το bullying από τρεις συμφοιτητές της. Έβγαλε screenshots από τα μηνύματα που της έστελναν και τα έστειλε στις μητέρες τους. Η παρενόχληση τότε, ως δια μαγείας, σταμάτησε.

Η φοιτήτρια κολλεγίου στην Αμερική ανάρτησε σε ένα φόρουμ στη διαδικτυακή πλατφόρμα Reddit την ιστορία της. Όπως έγραψε, όταν ξεκίνησαν να της κάνουν «απλό» bullying, ανέφερε το περιστατικό στη διοίκηση του κολλεγίου. Το αποτέλεσμα ήταν μία απλή προειδοποίηση στους τρεις νεαρούς και στη συνέχεια ακόμα σκληρότερο bullying, για να της δείξουν πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τους αντιμετωπίσει. Τότε κατάλαβε πως το να τους αναφέρει ξανά δε θα οδηγούσε πουθενά.

Όπως έγραψε η κοπέλα:

«Ξεκίνησαν να μου στέλνουν μηνύματα μέσω διαδικτύου με σιχαμένα, προκλητικά σχόλια και σεξουαλικά παρενοχλητικές φωτογραφίες, για να μην μπω σε λεπτομέρειες.

Θα έπρεπε να τους καταγγείλω ή να τους μπλοκάρω απλά, αλλά είπα Αρκετά!, και τράβηξα screenshot από κάθε μήνυμα που μου είχαν στείλει.

Βρήκα τις μητέρες τους μέσα από τις σελίδες τους στο Facebook και τους έστειλα φωτογραφίες τα μηνύματα που μου είχαν στείλει οι γιοι τους, εξηγώντας ποια είμαι και πώς με παρενοχλούσαν.

Φοιτήτρια έδειξε μηνύματα αγοριών που την παρενοχλούσαν στις μαμάδες τους

Η φοιτήτρια έδειξε μηνύματα αγοριών που την παρενοχλούσαν στις μαμάδες τους/Φωτο από Teona Swift/ Pexels

Οι μητέρες τους σοκαρίστηκαν με τα όσα τους έστειλα και πήραν και οι τρεις το μέρος μου.»

Πολλοί φίλοι της και χρήστες του διαδικτύου την υποστήριξαν, λέγοντας πως αυτό που έκανε ήταν και αυτό που άξιζε στους τρεις νεαρούς. Υπήρξαν όμως κι άλλοι που της είπαν πως το παρατράβηξε, εμπλέκοντας τις μητέρες, ενώ μερικοί ανησύχησαν μήπως έχει «ψυχολογικά» προβλήματα, για να φτάσει να κάνει κάτι τέτοιο.

Όπως είπαν ειδικοί ενάντια του bullying, κανείς δε θα έπρεπε να αισθάνεται τύψεις που ξεμπροστιάζει κάποιον που προβαίνει σε τέτοιες πράξεις. Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου την επαίνεσαν για το θάρρος και την ειλικρίνειά της. Το ότι μίλησε στις μητέρες τους, ίσως τους δώσει την ευκαιρία να επέμβουν με χρήσιμο τρόπο και να φέρουν τα παιδιά τους και πάλι στον σωστό δρόμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top