Εξαφάνιση Θύμιου: «Να βρεθεί και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του»

Ψάχνουν και σε καταυλισμούς Ρομά

Όσα είπε για την εξαφάνιση του Θύμιου ο Γεράσιμος Κουρούκλης, διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert

Η αδελφή του 39χρονου Θύμιου που εξαφανίστηκε στον Πύργο ζήτησε να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που τρομοκράτησαν τον αδελφό της. Έκανε έκκληση να εμφανιστεί αν είναι ζωντανός. Δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει πάρει μαζί του το μηχάνημα με το οποίο τρέφεται.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Θύμιου Μπουγά, ο οποίος είναι εξαφανισμένος εδώ και δύο εβδομάδες. 
Η αδελφή του, μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίς» κι έκανε έκκληση για τον εντοπισμό του. 

Πύργος: Εξαφανισμένος για 13η μέρα ο Θύμιος - Τα σενάρια για την τύχη του

«Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του», είπε, διατηρώντας την ανωνυμία της. 

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα δεν είχε επικοινωνία με τον αδελφό της κι έμαθε για την εξαφάνισή του από την τηλεόραση. 

Ήταν εκείνη, που μετά το τροχαίο που είχε ο Θύμιος, από το οποίο παραμορφώθηκε το πρόσωπό του, τον έφερε στον Πύργο για να του εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. 

Πύργος: Θύμα ανηλεούς bullying ο 39χρονος Θύμιος που εξαφανίσθηκε 

Αποκάλυψε μάλιστα πως κάποιος την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου, γιατί κυκλοφορεί ένας άνδρας που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες. Τότε όμως δεν είχε καταλάβει ότι εννοούσε τον αδελφό της, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, ήταν το θύμα άγριου bullying  και όχι ο θύτης. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι έρευνες τις τελευταίες μέρες επικεντρώθηκαν μέσα και γύρω από τον σταθμό του ΟΣΕ, χωρίς αποτέλεσμα. 

Πλέον έχουν κινητοποιηθεί και τα αδέλφια και οι συγγενείς του στη γενέτειρά του, το Καλλιάνι Γορτυνίας και τον αναζητούν, ενώ η μόνη που δεν έχει ενημερωθεί ακόμα είναι η υπέργηρη μητέρα του. 

Χθες στις έρευνες συμμετείχε ελικόπτερο και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με έναν εκπαιδευμένο σκύλο. 

Ο Θύμιος συνήθιζε και στο παρελθόν να χάνεται και να απομονώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ πλέον οι έρευνες στρέφονται και σε καταυλισμούς Ρομά, με τους οποίους είχε σχέσεις ο 39χρονος στο παρελθόν και είχε βρει καταφύγιο στο παρελθόν. Έρευνες γίνονται επίσης κι εκτός Πύργου.

Εξαφάνιση Θύμιου: Το θρίλερ με τον μηχανισμό σίτισης 

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι αν ο 39χρονος κατά την εξαφάνισή του πήρε μαζί του και το μηχάνημα που τον βοηθάει να τρέφεται. 

Ο άνδρας, μετά το ατύχημα που είχε το 2008 τρώει με μηχανική υποστήριξη, διαφορετική για κάθε σκοπό, οπότε είναι εξαιρετικά κρίσιμο να διαπιστωθεί αν έχει πάρει μαζί του το μηχάνημα. 

Επίσης τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί χωρίς ταυτότητα, ενώ δεν έπαιρνε ούτε το επίδομα των 620 ευρώ το δίμηνο που δικαιούταν. 
Όλα αυτά δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τις έρευνες, με τους οικείους του να φοβούνται πλέον ότι μπορεί να του έχει συμβεί κάτι κακό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top