Πύργος: Εξαφανισμένος για 13η μέρα ο Θύμιος - Τα σενάρια για την τύχη του

Τι είπε ο διοικητής του Silver Alert

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος αγνοείται για 13η μέρα. Οι αρχές φοβούνται μήπως έχει κάνει κακό στον εαυτό του, ή κάποιος από όσους τον τρομοκρατούσαν, του έκανε κακό.

Για 13η μέρα αγνοείται ο Θύμιος Μπουγάς με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 

Πύργος: Θύμα ανηλεούς bullying ο 39χρονος Θύμιος που εξαφανίσθηκε 

Το βράδυ της Παρασκευής 29/4 προς ξημερώματα Σαββάτου 30/4 άγνωστοι πήγαν στο σπίτι του στον Πύργο και άρχισαν να τον τραμπουκίζουν και να τον τρομοκρατούν, παραποιώντας την αλήθεια και παρουσιάζοντάς τον ως έναν μανιακό που κυνηγά αθώους πολίτες. 

Ο Θύμιος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε προστασία και από τις 4 Μαΐου δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Όλοι αναζητούν τα ίχνη του 39χρονου άνδρα κι εκφράζουν φόβους ακόμα και για τη ζωή του. Αυτό που ελπίζουν είναι να έχει κρυφτεί κάπου για να προστατευθεί και να ηρεμήσει. 

«Υπάρχει μια οικειοθελής εξαφάνιση λόγω του φόβου και του πανικού. Ωστόσο, μας κινητοποιεί ακόμα περισσότερο η πιθανότητα ότι ο Ευθύμης, μετά τα πάνδεινα που έχει υποστεί πολλές φορές, να έχει βάλει σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή του ή αυτοί οι οποίοι τον βιντεοσκόπησαν και δημιούργησαν όλο το θέμα του bullying να έχουν βαλθεί να τον βγάλουν από τη μέση», δήλωσε στο patrisnews.gr ο Γεράσιμος Κουρούκλης, διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert.

Μιλώντας μάλιστα στην εκπομπή Super Κατερίνα τόνισε ότι υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ότι τον έχουν δει σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, κάτι που δεν είναι καλό, καθώς αποδεικνύει ότι οι μαρτυρίες αυτές δεν είναι αξιόπιστες. 

«Κάνω έκκληση στους καλοθελητές να μη συνεχίζουν το bullying, να μην αποπροσανατολίζουν τις έρευνες και να αφήσουν τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους», είπε. 

Πρόσθεσε επίσης ότι τρία είναι τα ενδεχόμενα για την τύχη του 39χρονου. Είτε κρύβεται κάπου γιατί έχει τρομοκρατηθεί, είτε κουράστηκε τόσο πολύ που έβαλε τέλος στη ζωή του, είτε κάποιος από εκείνους που του ασκούσαν bullying ένιωσε ότι τον αναγνώρισε και πιθανόν του έκανε κακό.

Έκανε τέλος έκκληση στον Θύμιο αν παρακολουθεί τις εξελίξεις να επικοινωνήσει με το Silver Alert και θα πάει ο ίδιος να τον παραλάβει και να του παράσχει όποια βοήθεια χρειάζεται. 

«Έχει βρεθεί η ιατρική ομάδα που δωρεάν θα αποκαταστήσει το πρόσωπό του και νοσηλευτική μονάδα που δωρεάν θα τον φιλοξενήσει για τη θεραπεία αυτή. Τον παρακαλώ να πάρει τηλέφωνο και να ζητήσει εμένα προσωπικά», είπε ο κ. Κουρούκλης.

Στο μέτωπο των ερευνών για τα άτομα που εκείνο το βράδυ επιτέθηκαν στον Θύμιο Μπουγά δεν υπάρχει νεότερη εξέλιξη πέραν της προσαγωγής των δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό οι οποίοι κατέθεσαν στην αστυνομία.

Την περασμένη Κυριακή, ο φάκελος με το προανακριτικό υλικό παραδόθηκε στην Εισαγγελία η οποία εξετάζει ενδελεχώς τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top