Άλσος Βεΐκου: Άγρια συμπλοκή με μαθητές από το σχολείο του 14χρονου Μάκη

Πέντε συλλήψεις κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Άλσος Βεΐκου: Άγρια συμπλοκή μαθητών – Βγήκαν μαχαίρια

Μαθητές από δύο γυμνάσια της Αθήνας ήρθαν στα χέρια κι έβγαλαν αιχμηρά αντικείμενα κατά τη διάρκεια συμπλοκής στο Άλσος Βεΐκου. Στο ένα από τα σχολεία φοιτούσε ο 14χρονος που αυτοκτόνησε.

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Άλσος Βεΐκου μεταξύ μαθητών από δύο γυμνάσια της Αθήνας. Στο ένα από αυτά μάλιστα φοιτούσε και ο 14χρονος, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του την περασμένη Παρασκευή στα Κάτω Πατήσια. 

Κάτω Πατήσια: Σήμερα η κηδεία του 14χρονου Μάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες μαθητές που είχαν πάει σχολική εκδρομή στο Άλσος, αρχικά τσακώθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε μια μαθήτρια από το ένα σχολείο που χόρευε με μαθητές του άλλου σχολείου.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, όταν κάποια από τα παιδιά έβγαλαν αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τουλάχιστον δύο άλλους ανήλικους. 

Κάτω Πατήσια: Ο 14χρονος πήρε μία ζώνη και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του

Το σημείο, όπου βρίσκονταν οι μαθητές μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, ενώ εκεί έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις ανηλίκων. Ωστόσο, δε βρέθηκε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top