Γιαγιά Ελένης Τοπαλούδη: Να δώσει φώτιση ο Θεός στη νεολαία    

«Τα ισόβια να είναι ισόβια» ζήτησε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας  

H Ελένη Τοπαλούδη,  η γιαγιά της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο και έφερε το όνομά της, παρακολουθεί και αυτή με τη σειρά της τα όσα γίνονται στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της εγγονής της, τέσσερα χρόνια τώρα από την ημέρα που έχασε την εγγονή της.    

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Ζητά συνάντηση με τον Μητσοτάκη

«Προσπαθώ για τα παιδιά μου» είπε στον 989 Alpha Radio και την Τασούλα Παπανικολάου, σε μια από τις σπάνιες δηλώσεις της στα ΜΜΕ.   

«Η ευχή μου  είναι να μην υπάρχουν αυτά τα εγκλήματα, να μην υπάρχουν αυτά τα κακά στον κόσμο. Να δώσει φώτιση ο Θεός στην νεολαία» διαμήνυσε.  

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά - Η πρόταση της εισαγγελέως

 

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Τα ισόβια να είναι ισόβια 
 

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη  λίγες ημέρες πριν εκδοθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών.

Δίκη Τοπαλούδη: Να μπει ο όρος «οικογενειοκτονία», ζητά ο πατέρας της

«Να αυστηροποιηθούν οι ποινές και τα Ισόβια να είναι ισόβια σε τέτοιου είδους εγκλήματα Να εκτίονται στο ακέραιο  για αυτά τα τέρατα που βιάζουν και δολοφονούν .Αυτό που θα επιδιώξει η σύζυγός μου και οι άλλες μητέρες δολοφονημένων παιδιών είναι να συναντήσουν τον πρωθυπουργό αλλά και τους αρχηγούς των κομμάτων

Εμείς οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ζητάμε να μην σπάσουν τα ισόβια των δολοφόνων και βιαστών του παιδιού μας. Θα είναι μία στιγμιαία δικαίωση για εμάς ψυχική ανακούφιση μετά από αυτή την ταλαιπωρία και τον Γολγοθά των δικαστηρίων.  Σε ό,τι αφορά όμως τον Γολγοθά της ζωής που ζούμε πια εμείς φυσικά και δεν υπάρχει καμία δικαίωση και για κανένα γονιό που χάνει έτσι αποτρόπαια το παιδί του. Δικαίωση δεν υπάρχει .Η μόνη δικαίωση θα ήταν να γυρνούσε ξανά και να ζωντάνευε η Ελένη μας». 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top