Δίκη Τοπαλούδη: Να μπει ο όρος «οικογενειοκτονία», ζητά ο πατέρας της

«Μπορεί να πήραν την ψυχή της, αλλά η φωνή είναι εδώ» κατέθεσε

πατέρας Ελένης Τοπαλούδη

«Σε τέτοια εγκλήματα τα ισόβια να είναι ισόβια», κατέθεσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, όπου συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της το 2018.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ζήτησε να μπουν οι όροι «οικογενειοκτονία και «γυναικοκτονία» στους νόμους της χώρας και χειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους.

Φορτισμένος, ο Γιάννης Τοπαλούδης μνημονεύτηκε τον Οδυσσέα Ελύτη και είπε πως «για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή. Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους. Όπως η Ελένη». Και συνέχισε: «Να μην ξαναβιαστεί παιδί».

Ξέσπασε η μητέρα της Τοπαλούδη στη δίκη: «Να ψοφήσεις π… γιε»

«Μπορεί να πήραν την ψυχή της, αλλά η φωνή της είναι εδώ», είπε ο κ. Τοπαλούδης.

Η Ελένη Τοπαλούδη

Η Ελένη Τοπαλούδη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο το 2018

«Κάποια στιγμή, είμαστε σίγουροι ότι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός», τόνισε.

Δίκη Τοπαλούδη: «Λύγισε» ο ιατροδικαστής- «Βιάστηκε, βασανίστηκε απάνθρωπα»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ισχυρίζεται ότι ήταν κολαστήριο το σπίτι του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων, του 24χρονου Ροδίτη, και πως οι γονείς τους έχουν ευθύνη, διότι τους έδιναν χρήματα για να το παίζουν νταήδες.

Η Ελένη Τοπαλούδη

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο δεν είχε αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό στους δύο δράστες της υπόθεσης που προκάλεσε φρίκη σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου με παρόντα στο εδώλιο μόνο τον 24χρονο κατηγορούμενο, ελληνικής καταγωγής, αφού ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του, αλβανικής καταγωγής, έκανε γνωστό πως δεν επιθυμεί να παρίσταται στο δικαστήριο.

Ξέσπασε η μάνα της Τοπαλούδη: «Την κοροϊδία τους μέσα! Πόσο να αντέξω!»

Αμφότεροι οι δύο κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον ποινή 15ετούς κάθειρξης.

Βάσει του κατηγορητηρίου, βίασαν την φοιτήτρια με την απειλή μαχαιριού και χτυπώντας την άγρια στο κεφάλι με μπουνιές και με ένα ηλεκτρικό σίδερο και εν συνεχεία την πέταξαν χτυπημένη σε βραχώδη παραλία στην περιοχή Λίνδος της Ρόδου ενώ ήταν ζωντανή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top