Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Ζητά συνάντηση με τον Μητσοτάκη

«Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και όχι "ποινές - χάδια"»

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε μετά από τη σημερινή διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, κατά την οποία η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή χωρίς ελαφρυντικά για τους δύο δολοφόνους της κόρης της. 

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά - Η πρόταση της εισαγγελέως

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας δήλωσε πως τα ισόβια θα έπρεπε να είναι πραγματικά ισόβια, και οι δολοφόνοι να μη βγαίνουν στα 16 χρόνια. 

«Εγώ θα ήθελα, όμως, σε τέτοιες στυγνές δολοφονίες, τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια. Κι όχι ποινές - χάδια. Γιατί για μένα, τα 16 χρόνια δεν λένε τίποτε. Τα ισόβια όμως, οι στυγεροί δολοφόνοι, όταν θα ξέρουν ότι θα μπουν μέσα στη φυλακή και δεν θα ξαναδούν το φως του ήλιου παρά μόνον στον χώρο της φυλακής, ίσως συμμαζευτούν».

Δίκη Τοπαλούδη: «Δεν Την Άγγιξα», Λέει Ο Ροδίτης 

«Οι γυναικοκτονίες κατάντησαν πραγματική μάστιγα! Κάθε μήνα σχεδόν, δολοφονείται και μια κοπέλα, μια γυναίκα, μια μάνα…» είπε.
Συμπλήρωσε επίσης, ότι επιθυμεί μία συνάντηση τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί με άλλες μητέρες που έχουν χάσει τις κόρες τους από δολοφόνους. 

«Δεν έχει δικαίωμα κανείς να αφαιρεί μία ανθρώπινη ζωή. Κι αυτό που θέλω πραγματικά και το ζητάω και εγώ και όλες οι μάνες των αδικοχαμένων ψυχών είναι εδώ και τώρα συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας. Τον παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν μπορεί να έχουν δικαιώματα στην ελληνική κοινωνία μόνο οι δολοφόνοι των παιδιών μας κι όχι εμείς σαν μάνες των αδικοχαμένων κοριτσιών, γυναικών, μανάδων. Εδώ και τώρα συνάντηση με τον κύριο Μητσοτάκη και με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top