Δολοφονία Τοπαλούδη: Ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά - Η πρόταση της εισαγγελέως

«Σε τρεις μέρες έφαγες το παιδί μου» - Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης

 Ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά είναι η  πρόταση της εισαγγελέως για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη 

Την ενοχή χωρίς ελαφρυντικά των δύο κατηγούμενων για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδης ζήτησε σήμερα η Εισαγγελέας, όπως είχε γίνει και πρωτόδικα. 

Δίκη Τοπαλούδη: «Λύγισε» ο ιατροδικαστής- «Βιάστηκε, βασανίστηκε απάνθρωπα»

Η περιγραφή της φρίκης που βίωσε η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο πυροδότησε το ξέσπασμα της μητέρας της, η οποία φώναξε στους κατηρούμενους:

Σε τρεις μέρες έφαγες το παιδί μου, ρε βρωμιάρη. Ήρθατε από την Αλβανία να σπείρετε τον πόνο.

Η τραγική μητέρα δεν άντεξε την ένταση και βγήκε έξω από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει. Στο πλευρό της η Ελένη Κρεματσιώτη, μητέρα της δολοφονημένης Ερατούς από τη Λέσβο.

μητέρα Ελένης Τοπαλούδη

μητέρα Ελένης Τοπαλούδη δίκη

Ελένη Τοπαλούδη: «Μπαλάκι» οι ευθύνες μεταξύ των δύο δραστών

Οι δύο νεαροί, ηλικίας σήμερα 24 και 22 ετών, έχουν καταδικαστεί για το φρικιαστικό έγκλημα σε ισόβια και επιπλέον ποινή 15ετούς κάθειρξης ο καθένας.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση απολογήθηκαν, ισχυριζόμενοι όσα είχαν πει και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, επιρρίπτοντας ουσιαστικά ο ένας την ευθύνη στον άλλον και περιγράφοντας ο καθένας τον εαυτό του ως εκείνον που απλώς δεν αντέδρασε στην βία που έβγαζε ο άλλος απέναντι στην φοιτήτρια.

Ελένη Τοπαλούδη

Ελένη Τοπαλούδη: Η άγρια γυναικοκτονία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, όταν η Ελένη Τοπαλούδη αρνήθηκε να έχει σεξουαλική επαφή με τους δύο δράστες στο εξοχικό σπίτι του Ροδίτη, πυροδοτήθηκαν άγριες και ακραίες αντιδράσεις των δύο κατηγορουμένων που άρχισαν να τη χτυπάνε με βαρβαρότητα.

Η κοπέλα βιασμένη και χτυπημένη έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε, σύμφωνα με την δικογραφία δήλωσε στους κατηγορούμενους την πρόθεσή της να τους καταγγείλει στην αστυνομία, πυροδοτώντας έτσι το θυμό τους και παράλληλα την ανησυχία τους ότι θα συλληφθούν και θα υποστούν ποινικές κυρώσεις για την ανωτέρω συμπεριφορά τους. 

«Ενόψει αυτής της δυσάρεστης για εκείνους προοπτικής, οι κατηγορούμενοι προέβησαν τότε σε στάθμιση των δεδομένων και αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της παθούσας...», επισημαίνεται στη δικογραφία.

Με την πρόταση της Εισαγγελέως αρχίζει αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία του δικαστηρίου που θα κρίνει αν οι δύο νεαροί θα φύγουν από το δικαστήριο με την ίδια ποινή ή αν, όπως προσδοκούν οι ίδιοι, πετύχουν καλύτερη ποινική μεταχείριση.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ζητούν από το δικαστήριο να κρατήσει ως έχει την τιμωρία που έχει επιβληθεί στους δύο υπαίτιους για την απώλεια του παιδιού τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top