Αποφυλακίζεται η πρώην παίκτρια ριάλιτι που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη

Βρέθηκαν αθωωτικά στοιχεία, λέει ο Αλέξης Κούγιας

Αποφυλακίζεται το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι που είχε συλληφθεί με τον σύντροφό της για κατοχή ναρκωτικών. Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

Μοντέλο με κοκαΐνη: Ξεσπά η μάνα της - «Την έμπλεξαν. Ο έρωτας τυφλώνει»

Η 29χρονη είχε προφυλακιστεί τον Σεπτέμβριο μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της για κατοχή και διακίνηση 7,8 κιλών κοκαΐνης. 

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στη διακίνηση των ναρκωτικών και ισχυρίστηκε ότι δε γνώριζε τι έκανε ο σύντροφός της, με τον οποίο σχεδίαζαν να παντρευτούν.

Μοντέλο με κοκαΐνη: «Δεν πέταγα ναρκωτικά, καθάριζα το σπίτι»

σύντροφος πρώην παίκτριας ριάλιτι κοκαϊνη

Ο σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι οδηγείται στον ανακριτή - Eurokiniss

Από την πλευρά του, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είχε παραδεχθεί στην απολογία του ότι συμμετείχε στην απόπειρα μεταφοράς των ναρκωτικών, ξεκαθάρισε όμως ότι δεν είναι έμπορος. Ισχυρίστηκε πως η σύντροφός του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τις αρχές. 

Υπόθεση κοκαΐνης: Μιλά μέσα από τις φυλακές ο σύντροφος του μοντέλου

Την είδηση της αποφυλάκισης έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας. Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος, η 29χρονη αποφυλακίζεται καθώς προέκυψαν αθωωτικά στοιχεία που την απεμπλέκουν από την υπόθεση.

Η ανακοίνωση Κούγια για την αποφυλάκιση της πρώην παίκτριας ριάλιτι

«Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της ...., επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της, γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα ... συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η κα ...., όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top