Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί δε θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά μου»

Το παραπλανητικό μήνυμα του συζυγοκτόνου για να καλύψει τα ίχνη του

Το χρονικό της φρίκης στην Καβάλα - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα. Ο 55χρονος δράστης στραγγάλισε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. «Τη σκότωσα γιατί δε θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά μου», φέρεται να είπε ο δράστης στις Αρχές. Το μήνυμά του στον αδερφό της άτυχης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών και το παραπλανητικό SMS μετά το έγκλημα.

Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε» - Σοκάρει ο συζυγοκτόνος

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα. Ένας 55χρονος άνδρας στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο όπου εργαζόταν, προσπάθησε να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, ομολογώντας την πράξη του.

γυναικοκτονία Καβάλα

Η άτυχη φαρμακοποιός που στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της

«Τη σκότωσα γιατί δε θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά μου», φέρεται να είπε στις Αρχές ο δράστης, προκειμένου να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, αδιαφορώντας, ωστόσο, για τα ανήλικα τέκνα του που έμειναν ορφανά, ηλικίας έξι και 10 ετών.

O 55χρονος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να καταθέσει σύντομα στις Αρχές.

συζυγοκτόνος Καβάλα

Ο συζυγοκτόνος που στραγγάλισε τη γυναίκα του στην Καβάλα

Καβάλα: Τα μηνύματα του δράστη πριν και μετά τη στυγερή γυναικοκτονία

Ο συζυγοκτόνος, πρώην αθλητής, που εργαζόταν ως σύμβουλος ακινήτων, ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του, η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

Γυναικοκτονία Καβάλα: Του είχε ζητήσει διαζύγιο η 43χρονη

Ο 55χρονος φέρεται να είχε προαναγγείλει την αποτρόπαια πράξη του μέσω ενός μηνύματος που είχε στείλει στον αδερφό του θύματος που ζει στην Αμερική και στο οποίο έγραφε, σύμφωνα με φίλη του θύματος στο Live News:

Εμείς οι δύο θα φύγουμε μαζί στον άλλον κόσμο. 

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μόνο μήνυμα που έστειλε. Αφού έπνιξε με τα χέρια του την 43χρονη, προσπάθησε αρχικά να κκαλύψει τα ίχνη του, στέλνοντας ένα SMS από το κινητό της 43χρονης στην υπάλληλό της, από την οποία είχε ζητήσει νωρίτερα τα εφεδρικά κλειδιά του φαρμακείου.

Καβάλα: «Ήταν ταραγμένος»- Τι αποκάλυψε στο Star η υπάλληλος του φαρμακείου

«Είμαι καλά. Είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου στον μηχανικό. Ψάχνουμε σπίτι. Μην ανησυχείς», ήταν το μήνυμα που ο συζυγοκτόνος έστειλε στην υπάλληλο, προκειμένου να κρύψει τα ίχνη του.

γυναικοκτονία Καβάλα - η Άιντα με τα παιδιά της

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το χρονικό της φρίκης

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης Άιντα φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να την σκοτώσει. Όπως περιγράφουν άνθρωποι που τους γνώριζαν, τη ζήλευε παθολογικά και δεν ήθελε να χωρίσουν.

Η απόφαση της άτυχης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας έξι και 10 ετών, να χωρίσει από τον σύζυγό της τής στοίχισε τη ζωή. Ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονη διαφωνία, την στραγγάλισε στον μικρό χώρο του φαρμακείου, όπου συνήθιζε να ξεκουράζεται.

Στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες στα χέρια και το λαιμό του. «Έκανα κακό στη γυναίκα μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και σύμφωνα με τους γιατρούς «είναι εκτός κινδύνου».

Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας έξι και δέκα ετών.

Η κηδεία της 43χρονης θα γίνει την Κυριακή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top