Γυναικοκτονία Καβάλα: Έπνιξε τη σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Τη ζήλευε παθολογικά - Είχαν δύο παιδιά

Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα. Άντρας σκότωσε την σύζυγό του και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει. 

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καβάλας μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς ένας άντρας στραγγάλισε τη 43χρονη σύζυγό του σε απομονωμένο δώμα του φαρμακείου τους. 

Η άτυχη 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Καβάλα

Η άτυχη 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 55χρονος στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και είπε πως έχει κάνει κακό στη γυναίκα του. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν νεκρό σε ένα κρεβάτι το θύμα και τραυματισμένο τον φερόμενο δράστη από αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια και τον λαιμό. Πλέον νοσηλεύεται φρουρώμενος στο νοσοκομείο. 

Το φαρμακείο μέσα στο οποίο έγινε η φρικτή γυναικοκτονία στην Καβάλα

Ωστόσο, νέα δεδομένα που έρχονται στο φως παρουσιάζουν μία τελείως διαφορετική εκδοχή του εγκλήματος. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως ο δράστης δεν ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά η 43χρονη βρέθηκε νεκρή από συγγενείς της στις 2 τα ξημερώματα, μετά από πολλές ώρες που την αναζητούσαν. 

Το kavalapost αναφέρει ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα, καθώς ο 55χρονος ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του. Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 10 ετών. 

Η αστυνομία της Καβάλας ερευνά την υπόθεση. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top