Καβάλα: «Ήταν ταραγμένος»- Τι αποκάλυψε στο Star η υπάλληλος του φαρμακείου

«Προμελετημένο το έγκλημα», λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα. Τι λέει η υπάλληλος που δούλευε στο φαρμακείο της 43χρονης. Η κοπέλα ήταν ο τελευταίο άνθρωπος που είδε τον συζυγοκτόνο και του παρέδωσε τα κλειδιά.

Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε» - Σοκάρει ο συζυγοκτόνος

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 55χρονο που στραγγάλισε την 43χρονη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, ήταν η υπάλληλος του φαρμακείου που πήγε να του παραδώσει τα εφεδρικά κλειδιά, όπως της είχε ζήτησε. 

Γυναικοκτονία Καβάλα: Του είχε ζητήσει διαζύγιο η 43χρονη

Η κοπέλα μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου. Όπως είπε, ο δράστης φαινόταν ταραγμένος, όμως ποτέ δεν περίμενε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Όταν τον είδα ήταν ταραγμένος. Ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είδα τον δράστη. Όταν με πήρε τηλέφωνο να του πάω τα κλειδιά ήταν ταραγμένος.

γυναικοκτονία Καβάλα

«Και όταν βγήκε ήταν λίγο ταραγμένος, αλλά εντάξει ήταν γενικώς υπερκινητικός δεν θεώρησα... Δεν είδα την Αίντα πίσω από τον γκισέ στον πάγκο. Λέω εντάξει, θα είναι μέσα στην κουζίνα ή μέσα στο δωμάτιο», είπε η υπάλληλος του φαρμακείου.

Όπως είπε η κοπέλα, δεν ακούστηκε ο παραμικρός θόρυβος που να προμήνυε ότι κάτι δεν πάει καλά και τα ανεβασμένα στόρια του μαγαζιού ήταν το στοιχείο εκείνο που την έκανε να ανησυχήσει.

«Δεν ακούστηκε τίποτα, απολύτως τίποτα. Τα στόρια που δεν ανέβηκαν ποτέ ήταν η αιτία να ανησυχήσω... Πήρα τη μητέρα της και θεώρησα ότι πρέπει να καλέσω την αστυνομία, γιατί κάτι δεν πηγαινε καλά. Γιατί έβλεπα και τα δύο αμάξια παρκαρισμένα απ΄έξω, κλειστά τα πάντα και δεν είχε συμβεί ποτέ αυτό. Δεν είχα εγώ τα δεύτερα κλειδιά για να μπω μέσα. Κι ευτυχώς που δεν τα είχα. Ίσως τα ζήτησε για να μην δω εγώ όλο αυτό ή να μην μπορέσω εγώ να μπω μέσα», πρόσθεσε.

Καβάλα - συζυγοκτόνος

Καβάλα: «Προμελετημένο το έγκλημα», λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Η γυναικοκτονία της 43χρονης ήταν προμελετημένη, εκτιμά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος. 

«Το έγκλημα θα μπορούσε να είχε αποτραπεί εάν η 43χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία και είχε καταθέσει εναντίον του. Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που κυριαρχείται από παθολογική ζήλια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

«Προμελέτησε και σχεδίασε μέχρι τελευταίας κεραίας το έγκλημα αυτό. Ήξερε ότι στο φαρμακείο υπάρχουν κάμερες και καταγράφουν τα πάντα. Δεν πιστεύω ότι ήταν εν βρασμώ. Και ο αυτοτραυματισμός του ήταν σικέ. Έλεγε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει για να έχει ένα καλό ελαφρυνικό στην πορεία», κατέληξε ο ταξίαρχος.

Όσα είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Καβάλα: Το χρονικό της στυγερής γυναικοκτονίας

Ο 55χρονος πήγε στο φαρμακείο που διατηρούσε η σύζυγός του στις Πηγές Καβάλας και μετά από έντονη διαφωνία τη στραγγάλισε στο μικρό δωματιάκι που υπήρχε στον χώρο.

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες στα χέρια και τον λαιμό του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα. Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, φρουρούμενος.

Το ζευγάρι που έχει δυο ανήλικα παιδιά έξι και 10 ετών, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top