Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται ότι έκανε ανώνυμο τηλεφώνημα για τον Μάνο

Τι λέει η αδερφή της στο Star - Το καναρίνι που ακούγεται και την «καίει»

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα σε τηλεοπτική εκπομπή, βάζει στον «κάδρο» τον Μάνο Δασκαλάκη και δρομολογεί εξελίξεις. Πίσω από αυτό φαίνεται να είναι, σύμφωνα με το περιβάλλον της οικογένειας, η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της. Οι ίδιες, ωστόσο, το διαψεύδουν. 

«Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη πού μένει και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα», ακούγεται να λέει μία γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή στο τηλεφώνημα. 

«Να σας εξηγήσω εμείς πιστεύουμε ότι κάτι έχει γίνει με τα παιδάκια...Για αυτό ήθελε να φύγει από την Πάτρα και να έρθει εδώ».

Ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που είχε στόχο να αποπροσανατολίσει τι έρευνες; Ή κάποιο άτομο ήθελε να μπλέξει τον Μάνο Δασκαλάκη στους θανάτους των παιδιών του; 

Μάνος Δασκαλάκης: Έγκυος η νέα του σύντροφος; - Τι αποκαλύπτει φίλος του

Σε αυτό το ανώνυμο και με απόκρυψη τηλεφώνημα, που έγινε στην Γιώτα Κηπουρού δημοσιογράφο στην εκπομπή Τ-live, το πρωϊνό της 15ης Μαρτίου ακούγεται συνεχώς ένα καναρίνι. Ένα καναρίνι, όμως, που λίγα λεπτά αργότερα ξανακούμε όταν η δημοσιογράφος καλεί την Ρούλα Πισπιρίγκου για να διασταυρώσει τα όσα της έχει πει η μυστηριώδης γυναίκα στην ανώνυμη επικοινωνία που έχει δεχθεί λίγη ώρα νωρίτερα. 

«Εγώ γνωρίζω ότι μένει με μια φίλη του. Τώρα αν αυτή η φίλη του είναι και σχέση, αυτό δεν το γνωρίζω εγώ. Καλύτερα να πάρετε τον ίδιο για αυτά. Τέλος πάντων αυτή η κοπέλα είναι άφαντη. Εγώ δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω ούτε το όνομα της. ούτε που μένουν, ούτε τίποτα και ούτε με ενδιαφέρει κιόλας να σας πω την αλήθεια αυτό το πράγμα», είχε πει η Ρούλα στο τηλεφώνημά της. 

Πάτρα: Βρέθηκε νέα ουσία στα ούρα της Τζωρτζίνας, σχετική με την κεταμίνη

Το σίγουρο είναι ο η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στο σπίτι της ένα καναρίνι, το όποιο πήραν οι αστυνομικές αρχές μια μέρα μετά την σύλληψής της μετά από έρευνα που έγινε . 

Εάν η φωνή που ακούγεται στο ανώνυμο τηλεφώνημα είναι της Ρούλας Πισπιρίγκου, υπάρχουν δυο σημεία που χρήζουν προσοχής. 

Μάνος Δασκαλάκης Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο πρώτο εμφανίζεται να επιχειρεί να τον εμπλέξει στην υπόθεση της Τζωρτζίνας με την φράση κλειδί: «Nα ψάξετε τον Μάνο Δασκαλάκη που μένει» και «θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα». 

Το δεύτερο σημείο είναι ουσιαστικά η παραδοχή για πρώτη φορά ότι «κάτι έχει γίνει με τα παιδάκια… γι’ αυτό ήθελε να φύγει από την Πάτρα». Όλα αυτά εάν φυσικά πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα βρίσκεται η  33χρονη κατηγορουμένη. 

Άγνοια δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου για το ύποπτο τηλεφώνημα 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει άγνοια για τον τηλεφώνημα από την μυστηριώδη γυναίκα. Ωστόσο, μια καταγγελία έρχεται να περιπλέξει ακόμα τα πράγματα καθώς υποστηρίζει ότι είναι σίγουρη για την ταυτότητα της γυναίκας που έχει καλέσει την δημοσιογράφο με αλλοιωμένη φωνή και λέει πως είναι η Δήμητρα Πισπιρίγκου και στη συνέχεια η Ρούλα. 

Πάτρα: «Εγώ μια μέρα πένθησα», έλεγε ο Μάνος μετά τον θάνατο της Μαλένας

Η αδερφή της κατηγορουμένης απαντά στο Star: «Δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε η Ρούλα, θα κινηθούμε αναλόγως. Αυτό που ζητάω εγώ αυτή την στιγμή είναι να σταματήσει η ανθρωποφαγία και ο κιτρινισμός γιατί αυτά δεν ωφελούν πουθενά στην υπόθεση». Και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας με τον δημοσιογράφο Πάνο Σόμπολο, διαψεύδει ότι τηλεφώνησε και μίλησε αλλοιώνοντας τη φωνή της. 

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ο Πέτρος Κουσουλός φαίνεται κλήση της Ρούλας Πισπιρίκου το πρωϊνό της 15 Μαρτίου.  

Πάτρα: Η φράση του Μάνου που «ξεσήκωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Στις 9.21 το πρωί πραγματοποιήθηκε 10λεπτη κλήση από το κινητό της τηλέφωνο στο κινητό τηλέφωνο της κυρία Κηπουρού, δηλαδή της δημοσιογράφου του T Live». 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top