«Η Ρούλα Πισπιρίγκου ανυπομονεί για το αίτημα αποφυλάκισης»

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της για τις εξελίξεις της υπόθεσης

Οι δύο δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου την επισκέφτηκαν σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού. Συζήτησαν μαζί της για 1,5 ώρα και κατά την έξοδό τους, ο ένας εξ αυτών έκανε δηλώσεις για τις εξελίξεις της υπόθεσης. 

Πάτρα: Τι δείχνουν τα κινητά και το τάμπλετ της Ρούλας για την κεταμίνη

«Έγινε ενημέρωση της κατηγορουμένης. Η υπεράσπιση συνεχίζει το δύσκολο έργο της, με τις επαφές που κάνει με επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, προκειμένου να συνταχθούν οι απαιτούμενες επιστημονικές εκθέσεις γιατρών ώστε να έχει μια έχει μια καλή πιθανότητα για αίσια έκβαση η αίτηση αποφυλάκισης που ετοιμάζουμε. Δεν έχουμε τις καταθέσεις των γιατρών στα χέρια μας, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχουν πει. Σχετικά με τη διάψευση από το Ωνάσειο ότι δε χορηγήθηκε κεταμίνη, έχουμε αντίθετη μαρτυρία», είπε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, Κωνσταντίνος Ζάρδας. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έσπασε» μετά από 14 μέρες

Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η Πισπιρίγκου ανυπομονεί για το αίτημα αποφυλάκισης. «Την είδαμε σε εγρήγορση, σε ανυπομονησία και σε αγωνία. Η πρώτη της κουβέντα όταν μας είδε ήταν “πότε θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το αίτημα” και της είπαμε ότι δεν εξαρτάται απολύτως απο εμάς, εμείς κάνουμε παν δυνατόν, αλλα οι γιατροί θέλουν τους χρόνους τους ειδικά οταν είναι να μελετήσουν τόσα πολλά στοιχεία».

Πάτρα: Η ιατροδικαστής της Καρολάιν συνδράμει στην υπόθεση της Τζωρτζίνας

Ο κ. Ζάρδας είπε επίσης πως έχει εντολή από την πελάτισσά του για κινηθεί νομικά για θέματα που δημοσιοποιούνται χωρίς την άδεια της. «Παρακολουθεί και βλέπει διάφορα πράγματα για τα οποία μας έχει δώσει την εντολή να κάνουμε κάθε δέουσα νομική ενέργεια προκειμένου να σταματήσει μια παραφιλολογία που βγαίνει χωρίς την άδειά της, δήθεν συνομιλίες για τις οποίες δεν έχει δώσει έγκριση. Θα κάνουμε κάθε δέουσα νομική ενέργεια ώστε να σταματήσουν να διοχετεύονται στον τύπο και στην τηλεόραση στοιχεία τα οποία την παρουσιάζουν ως μια απαίσια ειδεχθή εγκληματία. Ελπίζει και περιμένει ότι θα δικαιωθεί αργά ή γρήγορα».
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top